Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

 

Hengeren til den norskregistrerte traileren skled ned i grøfta i Micheletveien i dag morges - sjåføren hadde stoppet for å sette på kjetting.

Tekst:

Publisert:

Traileren skal ha sklidd av Micheletveien i sju-tiden i dag morges, i følge operasjonssentralen ved Oslo Politidistrikt.

- Sjåføren opplyste at han hadde stoppet for å sette på kjetting, og da begynte traileren å gli.

På hengeren var det 30 tonn stjålbjelker.

- Sjåføren gjorde i utgangspunktet riktig, men burde kanskje satt på kjetting før.

Den tunge lasten gjør også bergingsjobben vanskelig. Politiet er ferdig på stedet og melder om null dramatikk og ingen personskader. Viking fortsetter arbeidet med berging.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.