Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

 

Hengeren til den norskregistrerte traileren skled ned i grøfta i Micheletveien i dag morges - sjåføren hadde stoppet for å sette på kjetting.

Tekst:

Publisert:

Traileren skal ha sklidd av Micheletveien i sju-tiden i dag morges, i følge operasjonssentralen ved Oslo Politidistrikt.

- Sjåføren opplyste at han hadde stoppet for å sette på kjetting, og da begynte traileren å gli.

På hengeren var det 30 tonn stjålbjelker.

- Sjåføren gjorde i utgangspunktet riktig, men burde kanskje satt på kjetting før.

Den tunge lasten gjør også bergingsjobben vanskelig. Politiet er ferdig på stedet og melder om null dramatikk og ingen personskader. Viking fortsetter arbeidet med berging.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.