ANNONSE

Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

Stoppet for å sette på kjetting - skled av veien

 

Hengeren til den norskregistrerte traileren skled ned i grøfta i Micheletveien i dag morges - sjåføren hadde stoppet for å sette på kjetting.

Tekst:

Publisert:

Traileren skal ha sklidd av Micheletveien i sju-tiden i dag morges, i følge operasjonssentralen ved Oslo Politidistrikt.

- Sjåføren opplyste at han hadde stoppet for å sette på kjetting, og da begynte traileren å gli.

På hengeren var det 30 tonn stjålbjelker.

- Sjåføren gjorde i utgangspunktet riktig, men burde kanskje satt på kjetting før.

Den tunge lasten gjør også bergingsjobben vanskelig. Politiet er ferdig på stedet og melder om null dramatikk og ingen personskader. Viking fortsetter arbeidet med berging.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE