Stoppet toget på Egertorget

Stoppet toget på Egertorget

 

Grorud Arbeiderkor stoppet som vanlig 1.mai-toget på Egertorget, mens de hevet røstene sine og sang.

Tekst:

Publisert:

 - Dette er en tradisjon. Dette gjør vi hvert eneste år, sier Rolf E. Brandt.

1.mai er en veldig aktiv dag for koret. Etter allsangkvelden 30.april starter de 1.mai ved Trygve Lies grav før de drar videre til Haugerud seniorsenter. Der spiser de frokost og synger for Hellerud Arbeiderpartilag.

Deretter går turen ned til sentrum hvor de stiller seg opp på Egertorget. Hvor de synger for både starten av 1.mai-toget, men også andre.

- Deretter avslutter vi dagen i Oslo domkirke, forteller Brandt.

Se flere bilder nederst i artikkelen, eller klikk her.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.