ANNONSE

Stoppet toget på Egertorget

Stoppet toget på Egertorget

 

Grorud Arbeiderkor stoppet som vanlig 1.mai-toget på Egertorget, mens de hevet røstene sine og sang.

Tekst:

Publisert:

 - Dette er en tradisjon. Dette gjør vi hvert eneste år, sier Rolf E. Brandt.

1.mai er en veldig aktiv dag for koret. Etter allsangkvelden 30.april starter de 1.mai ved Trygve Lies grav før de drar videre til Haugerud seniorsenter. Der spiser de frokost og synger for Hellerud Arbeiderpartilag.

Deretter går turen ned til sentrum hvor de stiller seg opp på Egertorget. Hvor de synger for både starten av 1.mai-toget, men også andre.

- Deretter avslutter vi dagen i Oslo domkirke, forteller Brandt.

Se flere bilder nederst i artikkelen, eller klikk her.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE