Store jordhauger skaper trøbbel for GranittRock

Store jordhauger skaper trøbbel for GranittRock

 

5000 kubikk jordmasse har blitt dumpet på Arena Lillomarka. Festivalsjef Rune Madsen håper ikke det betyr slutten for GranittRock på plassen.

Tekst:

Publisert:

- Sånn plassen ser ut nå er den ubrukelig for festival. Om det ikke blir en løsning på dette må vi flytte fra Bydel Grorud, sier Rune Madsen, som er festivalsjef for Norges største gratis rockefestival.

For noen år siden måtte festivalen flytte fra sin opprinnelige plass ved høyblokkene på Ammerud da det ble bygd en barnehage på stedet. Nå frykter Madsen at historien kan gjenta seg.

Han ønsker ingen gjørmebadfest, og håper nå at jordmassen blir flyttet i løpet av et par dager.

Ingen krise

Ole-Jørgen Pettersen, kultursjef i Bydel Grorud, lover å ordne opp.

- Mest sannsynelig blir jordmassen flyttet på i løpet av neste uke. Jeg ser ikke på dette som noen stor krise. Rune kan være helt trygg, sier han.

Samme dag som Akers Avis Groruddalen ringer har Ole-Jørgen hatt dialog med Park- og idrettsetaten. De har lovet å ordne opp i massen i god tid før Granitt-Rock starter forberedelsene.

- Jeg skal få direkte beskjed fra entreprenørselskapet når de starter arbeidet. Dette er en sak vi har tatt på alvor. Vi ønsker å ha Granitt-Rock i bydelen. Blir det ikke flyttet, fjerner jeg massen sjæl, understreker han.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.