ANNONSE

Store planer for mor

Store planer for mor

 

På søndag er det tid for å feire mor. Niåringene Nour, Sana og Zubaida har store planer om å varte opp mødrene sine.

Tekst:

Publisert:

Jentene går i fjerdeklasse på Lutvann skole. De er alle enige om at det er viktig å ha en morsdag, og pleier å prate med hverandre om hva de skal finne på for mødrene sine.

- Det er fint at vi har en sånn dag for min mamma er veldig snill mot meg, mener Zubaida.

Hun pleier å planlegge morsdagen sammen med pappaen sin. I år har hun tenkt å bake en kake.

- Jeg skal bake en sjokoladekake med strøssel på. Og så skal jeg lage frokost til henne. Det tror jeg hun blir glad for, smiler Zubaida.

Bamser i gave

Nour har også pleid å lage frokost til mammaen sin på morsdagen. Det skal hun også gjøre i år. Men hun har flere planer enn som så.

- Jeg skal gi mamma masse bamser. Noen ganger pleier hun å gi meg ting hvis det er noe jeg ønsker meg, så nå vil jeg være snill mot mamma, forteller Nour.

De tre klassevenninnene synes det er bra at det finnes en dag i året som er dedikert til alle mødre.

- Det er veldig bra med morsdag. Jeg tror mamma kommer til å bli glad for gaven sin, smiler Nour.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE