ANNONSE

Store planer for Veitvet

Store planer for Veitvet

 

Eiendomssjef Petter Solberg og nærings-megler Stian Korneliussen fra Malling & Co har store planer for Veitvet-sentret.

Tekst:

Publisert:

Tidligere eiendomssjef Axel Roll har forlatt sin stilling, og Petter Solberg overtar hans plass.

Solberg gleder seg til å ta fatt på arbeidsoppgavene. Som eiendomssjef har han et totalansvar for forvaltningen av Veitvet sentret.

- Spesielt har vi store forventninger til «Stikk innom»-kontoret og Familiesentret som Oslo kommune ved Bydel Bjerke er i ferd med å etablere, sier Solberg.

- Dette tror og håper vi blir en nyttig tilvekst for hele området. Ssentret vil investere i størrelsesorden 10 til12 millioner kroner for å få Familiesentret på plass.

Solberg forteller at det i dag jobbes aktivt mot nye leietakere som kan supplere dagens.

- Målet er at sentret skal være til glede for området, dets beboere og leietakere. Det er et aktivt og høyst oppegående senter som nå fyller 50 år, sier Solberg.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE