ANNONSE

Storoffensiv mot smuglere

Storoffensiv mot smuglere

 

Den siste uka har Stovner-politiet pågrepet syv forskjellige polakker for smugling av store mengder sprit, øl og sigaretter.

Tekst:

Publisert:

-  Vi har hatt et bredt fokus på smugling denne uka og det har medført syv pågripelser, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Kjell Kvande.

Alle de syv er av polsk opprinnelse og er pågrepet forskjellige steder i Groruddalen. Politiet har beslaglagt 1854,5 liter øl, 125 liter sprit og 37400 sigaretter.

-  Samlet sett har det blitt unndratt toll og avgifter for flere hundre tusen kroner i disse sakene, understreker Kvande.

Politiet understreker at det både er ulovlig og potensielt farlig å kjøpe smuglervarer.

-  Vi har et sterkt fokus på dette nå som vi nærmer oss julebordsesongen, sier etterforskeren.

Alle syv er avhørt og de risikerer ubetinget fengsel.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE