ANNONSE

Stort brekk på Expert

Stort brekk på Expert

 

Tre tyver stjal verdier for flere hundre tusen på Expert før de stakk av fra politiet i en Audi A6.

Tekst:

Publisert:

Innbruddet skjedde natt til søndag. Tre maskerte tyver tok seg inn i lokalene til Expert i Smalvollveien på Alnabru. Bygget ligger like ved SmartClub.

- Det satt noen og så innbruddet på video. Disse varslet politiet, men vi kom litt for sent til stedet, forteller jourhavende politiførstebetjent på Stovner, Robert Berg.

Politipatruljen la seg på hjul etter tyvene som hadde lastet en Audi A6 full av elektriske artikler, blant annet flere Apple-produkter.

- Verdier for veldig mange tusen er borttatt, sier Berg.

Politiet har sikret seg spor som fotavtrykk og videobilder, men foreløpig har de ingen mistenkte i saken.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE