ANNONSE

Storutrykning til Stigenga-brann

Storutrykning til Stigenga-brann

 

To barn reddet seg ut på egen hånd da det brøt ut brann i et rekkehus på Stigenga i formiddag. Store brann- og politistyrker rykket ut, og store deler av verandaveggen måtte brytes opp for å slukke brannen.

Tekst:

Publisert:

Klokka 10.07 i dag fikk brannvesenet melding om brannen, som startet i et rekkehus på Stigenga.

- To barn på syv og tolv år var hjemme alene. De hadde tatt seg ut på egenhånd da vi kom til stedet. Brannvesenet måtte bryte opp en god del for å slukke, forteller politiets innsatsleder, Marius Gunnerud.

Brannmannskapene tok seg inn via rekkehusene på hver side av det brannrammede huset. Husene har felles loft uten brannvegg, og man måtte være sikker på at brannen ikke spredte seg.

- Det gjelder å være kjapt ute når vi får meldling om denne type branner i rekkehus med trehusbebyggelse. Brannen kom raskt under kontroll, sier Gunnerud.

Naboer Akers Avis Groruddalen har snakket med opplyser at brannen startet i tv-apparatet, og at det var lynnedslag som forårsaket den. Dette ønsker imidlertid ikke innsatslederen å spekulere i.

- Vi spekulerer ikke i brannårsak på dette tidspunktet, men vi kan ikke utelukke at det har noe med uværet å gjøre.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE