Storutrykning til Stigenga-brann

Storutrykning til Stigenga-brann

 

To barn reddet seg ut på egen hånd da det brøt ut brann i et rekkehus på Stigenga i formiddag. Store brann- og politistyrker rykket ut, og store deler av verandaveggen måtte brytes opp for å slukke brannen.

Tekst:

Publisert:

Klokka 10.07 i dag fikk brannvesenet melding om brannen, som startet i et rekkehus på Stigenga.

- To barn på syv og tolv år var hjemme alene. De hadde tatt seg ut på egenhånd da vi kom til stedet. Brannvesenet måtte bryte opp en god del for å slukke, forteller politiets innsatsleder, Marius Gunnerud.

Brannmannskapene tok seg inn via rekkehusene på hver side av det brannrammede huset. Husene har felles loft uten brannvegg, og man måtte være sikker på at brannen ikke spredte seg.

- Det gjelder å være kjapt ute når vi får meldling om denne type branner i rekkehus med trehusbebyggelse. Brannen kom raskt under kontroll, sier Gunnerud.

Naboer Akers Avis Groruddalen har snakket med opplyser at brannen startet i tv-apparatet, og at det var lynnedslag som forårsaket den. Dette ønsker imidlertid ikke innsatslederen å spekulere i.

- Vi spekulerer ikke i brannårsak på dette tidspunktet, men vi kan ikke utelukke at det har noe med uværet å gjøre.

 

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.