Stovner-mann er savnet

Stovner-mann er savnet

 

Ingen har sett eller hørt noe fra Jarle Ramberg (40) fra Stovner siden 16. november.

Tekst:

Publisert:

Han ble sist obeservert i Alta-området, der bilen han disponerte ble funnet på Kvenvikmoen fredag. Det var en sort Suzuki Grand Vitara med registreringsnummer  KH46407.

Ramberg er ca 185 cm høy, kraftig bygd, har kort mørkt hår og kort skjegg. Det er uvisst hva han var ikledd da han forsvant.

Familien går ut i Akers Avis Groruddalen med håp om at noen kan ha opplysninger som fører til at Ramberg blir funnet. De vet ikke hvorfor han dro til Alta og hva han skulle der.

I Alta pågår det fortsatt søk med seeking-helikoptre, hundeekvipasjer, militær- og sivilforsvar og samepoliti etter den savnede mannen.

Familien vil gjerne ha opplysninger som kan gi svar på hva Ramberg foretok seg i forkant av forsvinningen, og alle tips mottas med takk.

Tips kan gis til «savnergruppa» ved Grønland politikammer på telefon: 22 66 91 89. Henvendelser kun hit, og ikke til familien.

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.