ANNONSE

Stovners hverdagshelt

Stovners hverdagshelt

 

Anne Lundhagen ble utropt til bydelens hverdagshelt av BU-leder Karl P. Olsen (Ap) i starten av BU-møtet.

Tekst:

Publisert:

- Vi skal feire ei som går rundt med søppelklype og søppelsekk, sa BU-leder Karl P. Olsen.

Lundhagen plukker søppel langs veiene og stiene i bydelen, og holder et godt øye med at alt er som det skal. I sommer oppdaget hun blant annet at det var mye knuste flasker i en sandkasse i en av bydelens barnehager. Da sørget hun for å si ifra til bydelen, så barnas lekeplass var i tipptopp stand mandag morgen.

- Hun plukker opp etter de som forsøpler. Vi er stolte av å ha slike mennesker i bydelen, sa Olsen.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE