Strekker seg etter billetten

Strekker seg etter billetten

 

Nordtvet-beboer Carsten Mathisen er godt over 180 centimeter høy. Likevel må han strekke seg når han skal kjøpe billett på Kalbakken t-banestasjon.

Tekst:

Publisert:

På Kalbakken er billettautomaten plassert på toppen av en liten mur. Dette gjør at billettautomaten er rundt 40 cm høyere i terrenget enn om den hadde stått rett på asfalten.

- Jeg skjønner rett og slett ikke hva man har tenkt når billettautomaten er plassert så høyt opp, sier Carsten Mathisen.

- Barn og folk i rullestol har ikke sjanse til å rekke opp, fortsetter han.

Det er Ruter som har ansvaret for billettautomatene på byens t-banestasjoner. Akers Avis Grorud­dalen lykkes ikke å få svar på hvorfor billettautomaten er plassert så høyt på tirsdag.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.