ANNONSE

Strekker seg etter billetten

Strekker seg etter billetten

 

Nordtvet-beboer Carsten Mathisen er godt over 180 centimeter høy. Likevel må han strekke seg når han skal kjøpe billett på Kalbakken t-banestasjon.

Tekst:

Publisert:

På Kalbakken er billettautomaten plassert på toppen av en liten mur. Dette gjør at billettautomaten er rundt 40 cm høyere i terrenget enn om den hadde stått rett på asfalten.

- Jeg skjønner rett og slett ikke hva man har tenkt når billettautomaten er plassert så høyt opp, sier Carsten Mathisen.

- Barn og folk i rullestol har ikke sjanse til å rekke opp, fortsetter han.

Det er Ruter som har ansvaret for billettautomatene på byens t-banestasjoner. Akers Avis Grorud­dalen lykkes ikke å få svar på hvorfor billettautomaten er plassert så høyt på tirsdag.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE