Stukket ned i leilighet

To personer ble fredag formiddag stukket ned i en leilighet på Lindeberg. Én person er pågrepet.

Tekst:

Publisert:

-  En kvinne i 30-årene er kjørt til Ullevål. Hun har sannsynligvis alvorlige skader, men det er ikke avklart. En mann i 30-årene er kjørt til Ahus med lettere skader, sier operasjonsleder Kjetil Kroken i Oslo politidistrikt til VG Nett.

Den pågrepne mannen er 30 år gammel og skal være kjent av politiet fra tidligere. I følge politiet skal gjerningsmannen og ofrene kjenne hverandre.

I følge VG Nett vil ikke politiet si hva slags våpen som ble brukt.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.