SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

TIL FURUSET: Snorre Valen (SV)

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

Tekst:

Publisert:

SV-lokallagene i Groruddalen har gått sammen om å invitere til et åpent møte om fordelingspolitikk. Møtet er åpnet for alle interesserte. Hovedinnleder på møtet er SVs nestleder, Snorre Valen. Han sitter i finanskomiteen på stortinget, og har jobbet mye med skattepolitikk- og fordelingspolitikk. Valen vil fortelle hva SV ønsker å gjøre for å bekjempe fattigdom og redusere klasseforskjellene i samfunnet.

SV skriver i en pressemelding at forskjellene i Norge øker. Lavinntektsgruppene har nesten ikke inntektsvekst, og sidenårtusenskiftet har antallet fattige barn doblet seg. Over 90 000 barn lever nå i fattige familier, i mange områder i Groruddalen gjelder dette over 20 prosent av barna. Dette er noe av det Valen skal snakke om i kveld.

På møtet vil også Sigrid Hagerup Melhuus fra Tankesmien Agenda snakke om hvordan man kan redusere forskjellene i Norge. Møtet begynner klokka 19 på Furuset.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.