Svarttjern-forsinkelse

Svarttjern-forsinkelse

 

Arbeidene med å gjøre Svarttjern badeklart er noe forsinket.

Tekst:

Publisert:

- Det har vært noen feilleveringer, og det har derfor tatt lengre tid å få noen deler som skal ned i blant annet kummene, sier ansvarlig for områdesatsingen på Romsås, Mette

Mannsåker.

Hun understreker at det vil ta kort tid å ferdigstille arbeidet når delene kommer.

- Men de kan ikke gjøre mer før det, sier hun

- Når er vannet klart?

- Den siste datoen jeg har fått er at arbeidet skal være ferdig 27. juli. Da settes vannet på med en gang.

- Vi regner med at det vil være badevannskvalitet mellom 10. og 15. august, sier Mannsåker.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.