Sving kula på Veitvet

Sving kula på Veitvet

 

I fjor stakk Veitvet Hageby av med førsteplassen under borettslagenes bowlingturnering. Hvem vil vinne i år?

Tekst:

Publisert:

- I fjor arrangerte vi for første gang bowlingturnering for borettslagene på Veitvet under Veitvet-uka. I år utvider vi arrangementet og inviterer også borettslagene på Sletteløkka, sier Lund.

- Veitvet Bowlingsenter har vært med siden starten og Veitvet senters første sentersjef var også direktør her på bowlinga, så det er litt nostalgi når vi inviterer til bowlingturnering.

Hittil har åtte lag meldt seg på, men det er fremdeles plass til flere.

- Er det noen av borettslagene som har vært innom for å tyvtrene?

- Nei, jeg kan ikke si jeg har sett det. Men det hadde vært hyggelig om de gjorde det, sier Lund.

- Jeg holder nok en knapp på Veitvet Hageby. De stiller med en junior-spiller som tok gull i double junior, og moren hans spiller også aktivt. De har en fordel, men det er bare to av fem spiller, så alt er mulig, sier Lund.

Har ditt borettslag ikke meldt seg på er fremdeles mulig å være med på bowlingturneringen. Ta en tur innom «Stikk-innom kontoret» på Vetivet senter og meld borettslaget ditt på.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.