ANNONSE

Sydde 100 meter langt teppe

Sydde 100 meter langt teppe

 

Abida Parveen har tilbragt seks dager bak symaskinen for å få ferdigsydd et sceneteppe som ser dagens lys i dag.

Som en del av Veitvet og Sletteløkka-uka skal det i dag åpnes og innvies en permanent scene på Veitvet senter. I den anledning har Abida Parveen fått jobben med å sy et 100 meter langt sceneteppe.

- Teppet består av 20 tepper på 5 meter som er blitt sydd sammen med broderier i kantene, sier Parveen som har fått selskap av datteren Zarah (3).

- Det er veldig hyggelig for meg å kunne bidra med noe som dette, smiler Parveen.

Mye erfaring

Abida Parveen lærte å sy da hun var liten og bodde i Pakistan, og er blitt rekruttert til jobben gjennom Stikk Innom-kontoret på Veitvet. Hun har fått litt hjelp underveis til å sy sammen teppene, men har selv måttet lære bort sin erfaring innen sying.

- Å sy sammen et sceneteppe som dette er egentlig en 12-dagers jobb, men vi har klart å gjøre dette i løpet av seks dager. Det er bra, mener Parveen og fortsetter:

- Det er en veldig vanskelig jobb, men nå er jeg godt fornøyd med resultatet.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE