T-banen kjørte på nedblåst tre

T-banen kjørte på nedblåst tre

 

Flere trær ga etter for uværet i Oslo. På Haugerud kjørte t-banen på et nedblåst tre.

Tekst:

Publisert:

-  Det har vært et par hendelser, og den mest alvorlige var på Furuset-banen. Et tre hadde blåst ned og lagt seg over skinnegangen, forteller Helge Holtebekk i Oslo T-banedrift.

I lav hastighet kjørte t-banen på treet.

-  Frontruta og lykta ble knust, men heldigvis ble ingen personer skadet, sier han.

 Også på Holmenkoll-banen hadde t-banen trøbbel.

-  Det er uvanlig med slike forhold og det er en utfordring for oss.

Kommunikasjonsdirektør i Bymiljøetaten divisjon samferdsel, Odd Olav Bratteberg, forteller at de ikke har hatt store problemer til tross for det voldsomme været som herjet i Oslo og Groruddalen.

-  Det er nok andre distrikter av landet som er langt hardere rammet. Vi har registrert noen trær som har blåst overende og de har tatt med seg noen ledninger og lignende. I tillegg har to busskur blåst overende, men vi har ingen spesielle eller alvorlige hendelser å melde om, sier han.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.