- Ta vare på skolen, og ta vare på hverandre

- Ta vare på skolen, og ta vare på hverandre

 

Dette var den avsluttende meldingen elev­ene fikk av varaordfører Aud Kvalbein ved åpningen av nye Lindeberg skole.

Skrevet av:

- Denne skolen vil gi dere muligheten til å utvide deres horisont, som vi voksne kaller det, sier varaordføreren videre til elevene.

Aud Kvalberg er invitert for å klippe snora og gjøre nyåpningen av Lindeberg skole offisiell. Med seg som hjelpere har hun tredjeklassingene Peter og Dinusha fra skolekoret.

Under åpningen var den nye aulaen stinn med elever, lærere og representanter fra bydelen. BU-leder Knut Røli, avdelingssjef for barn og unge Kari Sørum og bydelsdirektør Erik Kjeldstadli, for å nevne noen, virker alle spente på å få en omvisning av skolen.

 

Underholdet gjestene

Det var en god porsjon underholdning de inviterte gjestene fikk servert. Flere trinn gjorde egne numre.

Blant annet spilte sjette trinn Emilia Rydbergs «Big big world» til ære for rektor Anne Nyland. Fra ungdomsskolen fikk vi blant annet se jentene i Wanted danse hiphop.

 

Flott åpningsuke

Rektor Anne Nyland er storfornøyd og stolt over den nye skolen. Hun er også kjempefornøyd med åpningsuka som helhet med hadde mye på programmet.

- Uka har vært hektisk, men svært vellykket.

Rektor Nyland forteller om snorklippet og forestillinger på tirsdag, åpning for elevene på onsdag med pizza, brus og opptreden av blant andre dansegruppa Quick som vant Norske Talenter på TV2. Gruppa består av tidligere elever ved Lindeberg skole.

- På torsdag var det stappfult av foreldre og andre nysgjerrige, da vi hadde åpen skole. Vi var litt nervøse i forkant av dette for det hadde vært så mange her tidligere i uken så vi trodde ingen ville komme. Men vi fikk nesten ikke folk ut da vi var ferdig, ler hun.

På fredag satte de punktum med en festmiddag for skolens ansatte.

Denne uka er det tilbake til hverdagen for elever og ansatte ved nye Lindeberg skole.

 

Siste nytt i Nyheter

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

 
Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

 
Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

– Fakta har makta

Ung medvirkning i Bydel Grorud:

– Fakta har makta

 • UngMed

Årets UngMed ble arrangert for fjerde gang med paneldebatt, byrådsleder, varaordfører og ordfører. 1200 engasjerte ungdommer har deltatt i prosessen - som belyser den siste tids debatt om østkantungdom. Byrådslederen roser ungdommens politiske engasjement.

 
Skuffet over trikke-nei

Går ikke på skinner for trikk til Tonsenhagen:

Skuffet over trikke-nei

 • Trikk til tonsenhagen

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Skole + kultur + idrett = sant

Skolebehovsplanen 2018-2027:

Skole + kultur + idrett = sant

 • Skolebehovsplan

Den store nyheten for den nye skolebehovsplanen er ny skole på Voldsløkka med idrett og kultur i mente. Men det skal ikke stå stille i Groruddalen - og planen er å gjøre skolene enda mer til lokale knutepunkt.

Nå skal alle mødre<BR> få hjemmebesøk

Jordmor til folket i Bydel Alna:

Nå skal alle mødre
få hjemmebesøk

 • Bydel Alna

Bydelsutvalget i Alna bydel vedtok å styrke jordmortjenesten i bydelen. I lang tid har ikke Alna hatt et godt nok tilbud i tråd med kommunens retningslinjer.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!