- Ta vare på skolen, og ta vare på hverandre

- Ta vare på skolen, og ta vare på hverandre

 

Dette var den avsluttende meldingen elev­ene fikk av varaordfører Aud Kvalbein ved åpningen av nye Lindeberg skole.

Tekst:

Publisert:

- Denne skolen vil gi dere muligheten til å utvide deres horisont, som vi voksne kaller det, sier varaordføreren videre til elevene.

Aud Kvalberg er invitert for å klippe snora og gjøre nyåpningen av Lindeberg skole offisiell. Med seg som hjelpere har hun tredjeklassingene Peter og Dinusha fra skolekoret.

Under åpningen var den nye aulaen stinn med elever, lærere og representanter fra bydelen. BU-leder Knut Røli, avdelingssjef for barn og unge Kari Sørum og bydelsdirektør Erik Kjeldstadli, for å nevne noen, virker alle spente på å få en omvisning av skolen.

 

Underholdet gjestene

Det var en god porsjon underholdning de inviterte gjestene fikk servert. Flere trinn gjorde egne numre.

Blant annet spilte sjette trinn Emilia Rydbergs «Big big world» til ære for rektor Anne Nyland. Fra ungdomsskolen fikk vi blant annet se jentene i Wanted danse hiphop.

 

Flott åpningsuke

Rektor Anne Nyland er storfornøyd og stolt over den nye skolen. Hun er også kjempefornøyd med åpningsuka som helhet med hadde mye på programmet.

- Uka har vært hektisk, men svært vellykket.

Rektor Nyland forteller om snorklippet og forestillinger på tirsdag, åpning for elevene på onsdag med pizza, brus og opptreden av blant andre dansegruppa Quick som vant Norske Talenter på TV2. Gruppa består av tidligere elever ved Lindeberg skole.

- På torsdag var det stappfult av foreldre og andre nysgjerrige, da vi hadde åpen skole. Vi var litt nervøse i forkant av dette for det hadde vært så mange her tidligere i uken så vi trodde ingen ville komme. Men vi fikk nesten ikke folk ut da vi var ferdig, ler hun.

På fredag satte de punktum med en festmiddag for skolens ansatte.

Denne uka er det tilbake til hverdagen for elever og ansatte ved nye Lindeberg skole.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.