Tagget på t-banestasjonen

Tagget på t-banestasjonen

 

Natt til onsdag pågrep politiet to taggere på Grorud t-banestasjon

Tekst:

Publisert:

De to taggerne, som er i 20-årene, tagget på et av t-banestasjonens leskur. De to har ennå ikke fått en reaksjon fra politiet, men det forsikres om at de skal få det.

Tatt med kniv

Samme natt ble enn mann pågrepet av politiet for bæring av kniv på offentlig sted i Rødbergveien på Årvoll. Mannen erkjente dette på stedet og kommer til å få et forelegg. Politiet kom over ham i forbindelse med en annen sak.

Tyveri på senter

Torsdag satt en serbisk mann i avhør hos politiet. Han mistenkes for tyveri fra en foretning på Stovner senter. Han skal ikke ha stjålet for store verdier. Det er foreløpig uvisst hvilke konsekvenser det vil få for  mannen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.