ANNONSE

Takker for seg
– etter 32 år i bydelen

Takker for seg <BR>– etter 32 år i bydelen

SLUTTER: Fagsjef Ingebjørg Mjåland og seksjonsleder Reidunn Myster Beier i Bydel Stovner fikk blomster og noen hyggelig ord av BU-leder Rashid Nawaz på sist møte i bydelsutvalget.

Reidunn Myster Beier og Ingebjørg Mjåland har begge jobbet i Bydel Stovner siden bydelen startet opp som en prøvebydel i 1985. Nå er det pensjonisttilværelsen som står for tur.

Tekst:

Publisert:

Til sammen har damene 85 år i arbeidslivet. Seksjonsleder Reidunn Myster Beier og fagsjef Ingebjørg Mjåland går begge av i sine roller til sommeren. Selv om man må 32 år tilbake i tid til da damene startet i bydelen, er fartstiden i Oslo kommune lenger.

– Jeg flyttet til Oslo, hvor jeg bare skulle bo ett år. Det året ble langt og i 1979 flyttet jeg til Stovner, samme år som jeg begynte i kommunen, sier Myster Beier.

Hun er utdannet sykepleier og fikk tilbud om rekrutteringsbolig gjennom kommunen.

Å flytte hit er et valg jeg ikke angrer på. Det er en fantastisk bydel å jobbe i, bo i og for barn å vokse opp i, sier hun.

Vært med på mye

Arbeidsoppgavene har vært mange. Det startet som sykepleier på Stovner, før hun kombinerte det med miljørettet helsevern og plansaksbehandling.

– Jeg har tatt tilleggsutdanning hele veien for å dekke bydelens behov innen disse områdene, sier Myster Beier.

Selv tenker hun tilbake på den kjempeutviklingen hun har vært med på – alt fra tiden etter drabantby til den teknologiske utviklingen.

– Nå har jeg en ny start i vente. Jeg skal bygge på huset, reise og ha mer tid til barnebarna. At jeg blir en av de travle pensjonistene, er jeg helt sikker på, smiler Myster Beier.

Likevel er hun ikke alene om å ha mange år bak seg i Bydel Stovner. Ingebjørg Mjåland har hatt mange forskjellige oppgave hele veien. Hun startet innen sosialtjenesten i Oslo kommune, før hun begynte med mer pleie- og omsorgstjenester i bydelen.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE