Tallet er fire

Tallet er fire

DELTAR: Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selst?? (Bjerke) og Konrad V?¶rnes (Alna) deltar p?o H??yres landsm??te denne helgen. Foto: Camilla Johannessen

Fire fra Høyre skal representere Groruddalen under partiets landsmøte. Fra Oslo deltar det totalt 35.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 13:18

Fra Høyre stiller Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selstø (Bjerke) og Konrad Værnes (Alna). Det betyr at det er fire av Høyres 35 Oslo-delegater som kommer fra Groruddalen. De tar med seg litt av hvert de ønsker å jobbe med.

- Integrering er viktig i vår dal og vi vil jobbe for at norskopplæring for nyankomne blir prioritert. Vi ser også viktigheten i at alle barn kan norsk før de begynner på skolen, sier Selstø.

Høyre er representert i alle bydelsutvalgene i Groruddalen. Høyre-politikerne ønsker å fremheve den dårlige lufta i Groruddalen.

- Dalen vår er sterkt belastet av forurensing og vi vil jobbe for gode løsninger som reduserer utslipp og svevestøv. Et renere og grønnere samfunn vil vi oppnå ved å bruke skatte og avgiftspolitikken slik at gode løsninger er lønnsomme og kommer raskt på plass.

De nevner også arbeidsplasser, utbygging av kollektivløsninger, kultur og idrett. Høyres landsmøte arrangeres nå - fra 9. til 12. mars på Gardermoen.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.