ANNONSE

Tallet er fire

Tallet er fire

DELTAR: Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selst?? (Bjerke) og Konrad V?¶rnes (Alna) deltar p?o H??yres landsm??te denne helgen. Foto: Camilla Johannessen

Fire fra Høyre skal representere Groruddalen under partiets landsmøte. Fra Oslo deltar det totalt 35.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 13:18

Fra Høyre stiller Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selstø (Bjerke) og Konrad Værnes (Alna). Det betyr at det er fire av Høyres 35 Oslo-delegater som kommer fra Groruddalen. De tar med seg litt av hvert de ønsker å jobbe med.

- Integrering er viktig i vår dal og vi vil jobbe for at norskopplæring for nyankomne blir prioritert. Vi ser også viktigheten i at alle barn kan norsk før de begynner på skolen, sier Selstø.

Høyre er representert i alle bydelsutvalgene i Groruddalen. Høyre-politikerne ønsker å fremheve den dårlige lufta i Groruddalen.

- Dalen vår er sterkt belastet av forurensing og vi vil jobbe for gode løsninger som reduserer utslipp og svevestøv. Et renere og grønnere samfunn vil vi oppnå ved å bruke skatte og avgiftspolitikken slik at gode løsninger er lønnsomme og kommer raskt på plass.

De nevner også arbeidsplasser, utbygging av kollektivløsninger, kultur og idrett. Høyres landsmøte arrangeres nå - fra 9. til 12. mars på Gardermoen.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE