Tallet er fire

Tallet er fire

DELTAR: Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selst?? (Bjerke) og Konrad V?¶rnes (Alna) deltar p?o H??yres landsm??te denne helgen. Foto: Camilla Johannessen

Fire fra Høyre skal representere Groruddalen under partiets landsmøte. Fra Oslo deltar det totalt 35.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2017 kl 13:18

Fra Høyre stiller Afshan Rafiq (Stovner), Else Marie Brodshaug (Grorud), Helge Selstø (Bjerke) og Konrad Værnes (Alna). Det betyr at det er fire av Høyres 35 Oslo-delegater som kommer fra Groruddalen. De tar med seg litt av hvert de ønsker å jobbe med.

- Integrering er viktig i vår dal og vi vil jobbe for at norskopplæring for nyankomne blir prioritert. Vi ser også viktigheten i at alle barn kan norsk før de begynner på skolen, sier Selstø.

Høyre er representert i alle bydelsutvalgene i Groruddalen. Høyre-politikerne ønsker å fremheve den dårlige lufta i Groruddalen.

- Dalen vår er sterkt belastet av forurensing og vi vil jobbe for gode løsninger som reduserer utslipp og svevestøv. Et renere og grønnere samfunn vil vi oppnå ved å bruke skatte og avgiftspolitikken slik at gode løsninger er lønnsomme og kommer raskt på plass.

De nevner også arbeidsplasser, utbygging av kollektivløsninger, kultur og idrett. Høyres landsmøte arrangeres nå - fra 9. til 12. mars på Gardermoen.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.