Teisen-mann inn i byrådet

Teisen-mann inn i byrådet

 

Teisen-beboer Øystein Sjøtveit (Frp) er i dag utnevnt til ny byråd for næring av byrådsleder Stian Berger Røsland (H).

Tekst:

Publisert:

 - Med Øystein Sjøtveit blir byrådet styrket med en meget erfaren og kompetent politiker. Sjøtveit kjenner Rådhuset svært godt og Oslo kommune vil ha stor nytte av at han nå kommer tilbake til oslopolitikken, sier byrådsleder Stian Berger Røsland.

 

Sjøtveit har politisk erfaring både på landsplan og i Oslo. Han har blant annet vært medlem og varamedlem i bystyret fra 1988 til 2007 og rådgiver i Frps stortingsgruppe. Han kommer fra jobben som avdelingsdirektør fra Nav Akershus.

 

Også Sinsen-beboer Anniken Hauglie (H) går inn i byrådet. Hun blir sosialbyråd - og får ansvar for barnevern, rusomsorg og sosialtjenesten i byrådsavdeling for eldre og sosiale tjenester. Sylvi Listhaug (Frp) fortsetter som byråd for eldre.

 

Dermed har byrådet i Oslo nå åtte medlemmer.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.