Tidlig ute på lysvandring

Tidlig ute på lysvandring

 

I går viste tusenvis av fakler vei for vandrere langs Alnaelva, og flere tok turen allerede tidlig på kvelden.

I fjor var været under lysvandringen preget av noe regn, men i går var det strålende sol. Flere tok derfor bena fatt allerede før solen hadde gått ned.

Nærmere 4000 fakler var satt opp fra Grorud og helt ned til Kværnerbyen. På veien stilte flere frivillige organisasjoner med underholdning. Lysvandringen langs elva har blitt en god tradisjon, og årets vandring er den niende i rekken.

Les mer om den stemningsfulle lysvandringen i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.