ANNONSE

Tidligere barnehage brant ned

Tidligere barnehage brant ned

 

En tidligere barnehage på Stovner ble totalskadet da en voldsom brann brøt ut mandag kveld.

Tekst:

Publisert:

Brannvesenet fikk melding om brannen i går kveld kl. 22.19, og holdt lenge på med slukningsarbeid med store mannskaper. Ingen personer ble skadet. Årsaken til brannen er ukjent, men det antas at den startet utenfor på verandasiden. Rehabiliteringsenheten flytter nå over til sosialtjenestens gamle lokaler i Karl Fossums vei.

Se bildeserien og følg med i morgendagens papirutgave for mer om brannen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE