Til Aker sykehus på mandag

Til Aker sykehus på mandag

 

Førstkommende mandag besøker helseministeren Aker sykehus. Aker-venner lover å vise henne at de ikke har gitt seg i kampen for sykehuset.

Tekst:

Publisert:

 Helseministeren har uttalt at Aker sykehus trengs også i fremtiden. Det betyr imidlertid ikke at Aker Sykehus Venner har lagt inn årene.

De fortsetter kampen for sykehuset helt til de er sikre på til de er helt sikre på at kampen er vunnet.

For å vise statsråden dette, oppfordres derfor alle Aker-venner til å møte opp på sykehuset førstkommende mandag.

- Vi stiller med banner, flagg og slagord, sier Bodil Nordvik i Aker Sykehus Venner.

Bakgrunnen for Anne-Grete Strøm-Erichsens besøk er at hun skal åpne rusakutten ved sykehuset.

- Vi håper flest mulig kommer for å delta på åpningen. Vi må vise helseministeren at vi ikke har gitt oss, sier Nordvik, som oppfordrer alle til å møte opp ved hovedinngangen klokka 11.30.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.