ANNONSE

Tilrettelagt gudstjeneste

Tilrettelagt gudstjeneste

 

Gudstjenesten i Ellingsrud kirke søndag 11. mars blir lagt til rette for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

 

Prest Hilde Ramsøe Graff i Ellingsrud kirke, menighetspedagogen Ingamay Synnes og organist Andrey Mirgorodskiy inviterer til gudstjeneste spesielt tilrettelagt for mennesker med nedsatt funksjonsevne søndag 11. mars klokken 11.00. Temaet for gudstjenesten er "Sammen i Guds hus".

Komme som man er

Tanken bak det hele er å skape en møteplass der alle kan komme som de er, og være en del av fellesskapet i rammen av en gudstjeneste.

Det blir ulike innslag i gudstjenesten. Jon Anders Sundve skal danse og det blir musikk med orgel og piano. Det blir også lystenning og nattverd. Kirken har plass til rullestoler og gudstjenesten passer for både barn og voksne.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE