To av dalens postkontor legges ned

To av dalens postkontor legges ned

 

Postkontorene på Haugenstua og Årvoll er to av postkontorene som legges ned når Posten fortsetter sin omlegging av postkontornettet.

Tekst:

Publisert:

I følge en stortingsmelding regjeringen la fram i dag, fredag, vil totalt 124 av landets postkontor legges ned. Årvoll og Haugenstua er blant disse.Posten opplyser at de 124 postkontorene vil bli gjort om til «Post i butikk» i løpet av en tre års periode, for å øke tilgjengeligheten og service i Postens produkt- og tjenestetilbud.- Bruken av postkontorene har forandret seg. Den teknologiske utviklingen har ført til at kundene har tatt i bruk nettbane fremfor manuelle transaksjoner på postkontoret. Samtidig fører behovet for økt tilgjengelighet og endrede kundebehov til at vi hele tiden må fornye oss, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge.650 ansatte berørtTilsammen vil 650 ansatte bli berørt av omleggingen.- Posten og fagforeningene har inngått et rammeverk for gjennomføringen av omstillinger, samt en ny virkemiddelavtale, som ivaretar de ansattes interesser, sier Mejdell.Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund (Postkom) er redd for at 650 ansatte over hele landet kan bli arbeidsledige.- Postkom krever at de som rammes av nedleggelsene ikke skal bli arbeidsledige, men tilbys nytt arbeid i Posten eller hos andre arbeidsgivere, sier regionstillitsvalgt Liv Helen Utengen.Les mer i papirutgaven onsdag 6. februar.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.