ANNONSE

To biler i brann på Vestli

To biler i brann på Vestli

 

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Vestlisvingen etter melding om bilbrann.  

Tekst:

Publisert:

På stedet sto to biler i lys lue. Begge kjøretøyene ble totalskadet av flammene, men ingen personer skal imidlertid ha kommet til skade.

Politiet vet foreløpig ikke hva som forårsaket brannen, men det er sett to personer løpe fra stedet like etter at brann-meldingen tikket inn.

Branngruppa i Oslo politidistrikt etterforsker saken, men politioverbetjent Terje Dahl var ikke tilgjengelig for en kommentar.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE