To biler i brann på Vestli

To biler i brann på Vestli

 

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Vestlisvingen etter melding om bilbrann.  

Tekst:

Publisert:

På stedet sto to biler i lys lue. Begge kjøretøyene ble totalskadet av flammene, men ingen personer skal imidlertid ha kommet til skade.

Politiet vet foreløpig ikke hva som forårsaket brannen, men det er sett to personer løpe fra stedet like etter at brann-meldingen tikket inn.

Branngruppa i Oslo politidistrikt etterforsker saken, men politioverbetjent Terje Dahl var ikke tilgjengelig for en kommentar.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.