To branner i Groruddalen i natt

To branner i Groruddalen i natt

 

Politiet frykter at brannene på Ulven og Haugerud i natt er påsatt.

Tekst:

Publisert:

Ved 02-tiden natt til i dag fikk politiet melding om brann i to biler ved en garasje i Haugerudveien 38. Garasjeanlegget er brannskadet, mens fem biler er totaltskadet. Ytterligere fem biler har moderate skader.

Vitner melder at de har hørt et smell i forbindelse med brannen. Det er også observert en sølvgrå Volvo kjørende fra stedet.

40 minutter senere fikk politiet på nytt melding om brann. Denne gangen sto to biler i full fyr på utsiden av Etterstad Bilverksted, som ligger på Ulven. Verkstedet er totalskadet.

 Politiet tror brannene kan være påsatt, men tror imidlertid ikke at de har sammenehng med brannene på Bjølsen i går.

Politiet trenger publikums hjelp i saken. Om du har tips, kontakt krimvakta på tlf. 22 66 99 66. 

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.