To høye byttetårn

To høye byttetårn

 

-I det gitteret gikk opp i dag tidlig, stormet folk inn, forklarer ansatt på Notabene Stovner, Annett Iren Nordlie, om forholdene på den store byttedagen.

 

Selv om det kun er noen dager siden julaften, er det fullt kaos på kjøpesentrene.

- Vi har et byttetårn av ting folk har returnert, eller byttet fra seg. Det er alt fra spill og bøker til filmer, sier Shekira Lemley.

De kan fortelle at boken «Hel Ved» av Lars Mytting har solgt en god del før jul, men de forventer å få noen tilbake.

- Det kommer nok noen som vil bytte den og, sier Lemley.

Forventer mer

De forventer mer bytting i løpet av dagen og uka, men det er ikke like slitsomt nå som det var før.

- Før måtte man regne mye mer. Nå har vi nye byttelapper, som gjør det enklere. Som regel trenger ikke folk ta med lappen heller, sier Nordlie.

Begge jentene har hendene fulle av spill og bøker og stabler de opp på disken.

- Dette er byttetårnene våre så langt, sier de.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.