ANNONSE

To høye byttetårn

To høye byttetårn

 

-I det gitteret gikk opp i dag tidlig, stormet folk inn, forklarer ansatt på Notabene Stovner, Annett Iren Nordlie, om forholdene på den store byttedagen.

 

Selv om det kun er noen dager siden julaften, er det fullt kaos på kjøpesentrene.

- Vi har et byttetårn av ting folk har returnert, eller byttet fra seg. Det er alt fra spill og bøker til filmer, sier Shekira Lemley.

De kan fortelle at boken «Hel Ved» av Lars Mytting har solgt en god del før jul, men de forventer å få noen tilbake.

- Det kommer nok noen som vil bytte den og, sier Lemley.

Forventer mer

De forventer mer bytting i løpet av dagen og uka, men det er ikke like slitsomt nå som det var før.

- Før måtte man regne mye mer. Nå har vi nye byttelapper, som gjør det enklere. Som regel trenger ikke folk ta med lappen heller, sier Nordlie.

Begge jentene har hendene fulle av spill og bøker og stabler de opp på disken.

- Dette er byttetårnene våre så langt, sier de.

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE