To konserter på en uke

To konserter på en uke

 

Romsås Janitsjar (RJ), under ledelse av Even Kruse Skatrud, inviterer til to julekonserter de nærmeste dagene. Én i Romsås kirke og én i Grorud kirke.

Tekst:

Publisert:

Allerede på søndag er det tid for den tradisjonsrike Allsang på toppen. Romsås janitsjar har som vanlig fått med seg Rikshospitalets kor og medlemmer fra Romsåsskolenes musikkorps.

- Det blir mye god musikk og sang, og god mulighet til å være med på de kjente julesangene. Konserten starter klokka18.30 i Romsås kirke, og på forhånd serveres gløgg og pepperkaker, opplyser Aksel Torsnes Mehlum.

Allerede på onsdag inviterer korpset til nok en konsert. Denne gangen en storslått julekonsert i Grorud kirke.

- RJ startet en tradisjon med julekonsert der i fjor, i samarbeid med vokalgruppa Pitsj. I år er det New Orleans-stjerna Tricia Boutté som er æresgjest, og på repertoaret står alt fra Louis Armstrong til Grethe Kausland, forteller Mehlum.

Konserten starter klokka 19.30, men dørene åpnes en halvtime før.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.