ANNONSE

To konserter på en uke

To konserter på en uke

 

Romsås Janitsjar (RJ), under ledelse av Even Kruse Skatrud, inviterer til to julekonserter de nærmeste dagene. Én i Romsås kirke og én i Grorud kirke.

Tekst:

Publisert:

Allerede på søndag er det tid for den tradisjonsrike Allsang på toppen. Romsås janitsjar har som vanlig fått med seg Rikshospitalets kor og medlemmer fra Romsåsskolenes musikkorps.

- Det blir mye god musikk og sang, og god mulighet til å være med på de kjente julesangene. Konserten starter klokka18.30 i Romsås kirke, og på forhånd serveres gløgg og pepperkaker, opplyser Aksel Torsnes Mehlum.

Allerede på onsdag inviterer korpset til nok en konsert. Denne gangen en storslått julekonsert i Grorud kirke.

- RJ startet en tradisjon med julekonsert der i fjor, i samarbeid med vokalgruppa Pitsj. I år er det New Orleans-stjerna Tricia Boutté som er æresgjest, og på repertoaret står alt fra Louis Armstrong til Grethe Kausland, forteller Mehlum.

Konserten starter klokka 19.30, men dørene åpnes en halvtime før.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE