To konserter på en uke

To konserter på en uke

 

Romsås Janitsjar (RJ), under ledelse av Even Kruse Skatrud, inviterer til to julekonserter de nærmeste dagene. Én i Romsås kirke og én i Grorud kirke.

Tekst:

Publisert:

Allerede på søndag er det tid for den tradisjonsrike Allsang på toppen. Romsås janitsjar har som vanlig fått med seg Rikshospitalets kor og medlemmer fra Romsåsskolenes musikkorps.

- Det blir mye god musikk og sang, og god mulighet til å være med på de kjente julesangene. Konserten starter klokka18.30 i Romsås kirke, og på forhånd serveres gløgg og pepperkaker, opplyser Aksel Torsnes Mehlum.

Allerede på onsdag inviterer korpset til nok en konsert. Denne gangen en storslått julekonsert i Grorud kirke.

- RJ startet en tradisjon med julekonsert der i fjor, i samarbeid med vokalgruppa Pitsj. I år er det New Orleans-stjerna Tricia Boutté som er æresgjest, og på repertoaret står alt fra Louis Armstrong til Grethe Kausland, forteller Mehlum.

Konserten starter klokka 19.30, men dørene åpnes en halvtime før.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.