To pågrepet etter Høybråten-drapet

To pågrepet etter Høybråten-drapet

 

Politiet har pågrepet to personer etter drapet på Muhammed Bilal Aslam.

Tekst:

Publisert:

 

- De ble pågrepet etter tips fra publikum og intens taktisk og teknisk etterforskning. Mennene er kjenninger av politiet og er tidligere dømt for blant annet voldskriminalitet, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til VG Nett.

Mennene på henholdsvis 20 og 24 år er etnisk norske.

Pågripelsen fant sted lørdag kveld. Mennene er siktet for forsettelig drap eller medvirkning til forsettelig drap, opplyste Oslo-politiet på pressekonferanse søndag.

20-åringen ble pågrepet på Rygge flyplass klokken 18.00 lørdag da han forsøkte å rømme landet.

24-åringen ble pågrepet senere lørdag kveld. Han oppholdt seg på en adresse i Oslo, og pågripelsen skal ha foregått uten dramatikk.

Mennene sitter nå i avhør, og tirsdag fremstilles de for varetekt.

Les mer om saken i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.