ANNONSE

To pågrepet etter Høybråten-drapet

To pågrepet etter Høybråten-drapet

 

Politiet har pågrepet to personer etter drapet på Muhammed Bilal Aslam.

Tekst:

Publisert:

 

- De ble pågrepet etter tips fra publikum og intens taktisk og teknisk etterforskning. Mennene er kjenninger av politiet og er tidligere dømt for blant annet voldskriminalitet, sier politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til VG Nett.

Mennene på henholdsvis 20 og 24 år er etnisk norske.

Pågripelsen fant sted lørdag kveld. Mennene er siktet for forsettelig drap eller medvirkning til forsettelig drap, opplyste Oslo-politiet på pressekonferanse søndag.

20-åringen ble pågrepet på Rygge flyplass klokken 18.00 lørdag da han forsøkte å rømme landet.

24-åringen ble pågrepet senere lørdag kveld. Han oppholdt seg på en adresse i Oslo, og pågripelsen skal ha foregått uten dramatikk.

Mennene sitter nå i avhør, og tirsdag fremstilles de for varetekt.

Les mer om saken i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE