Ber publikum om tips:

To personer funnet
drept i Oslo

Politiet leter etter en sammenheng

 

Én person er funnet drept i Beiteveien på Manglerud, og en annen person er funnet drept i Breigata på Tøyen. Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Én person er nå pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2015 kl 12:18

Klokka 07.38 i dag tidlig fikk politiet inn en melding om hendelsen på Manglerud. Da de kom til stedet, fant de en person livløs. Senere ble personen erklært død.

Klokka 08.21 fikk politiet melding om hendelsen i Breigata på Tøyen der vedkommende kort tid senere ble bekreftet død.

Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng mellom de to hendelsene, og har iverksatt en omfattende etterforskning.

De har opprettet en felles tipstelefon for begge sakene: 22 66 96 00.

På Twitter melder politiet at en person er pågrepet i forbindelse med drapene i dag.

Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Oslopolitiet vil oppdatere om saken via twitterkontoen @oslopolitiops og det blir pressekonferanse senere i dag.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.