ANNONSE

Ber publikum om tips:

To personer funnet
drept i Oslo

Politiet leter etter en sammenheng

 

Én person er funnet drept i Beiteveien på Manglerud, og en annen person er funnet drept i Breigata på Tøyen. Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Én person er nå pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2015 kl 12:18

Klokka 07.38 i dag tidlig fikk politiet inn en melding om hendelsen på Manglerud. Da de kom til stedet, fant de en person livløs. Senere ble personen erklært død.

Klokka 08.21 fikk politiet melding om hendelsen i Breigata på Tøyen der vedkommende kort tid senere ble bekreftet død.

Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng mellom de to hendelsene, og har iverksatt en omfattende etterforskning.

De har opprettet en felles tipstelefon for begge sakene: 22 66 96 00.

På Twitter melder politiet at en person er pågrepet i forbindelse med drapene i dag.

Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Oslopolitiet vil oppdatere om saken via twitterkontoen @oslopolitiops og det blir pressekonferanse senere i dag.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE