Ber publikum om tips:

To personer funnet
drept i Oslo

Politiet leter etter en sammenheng

 

Én person er funnet drept i Beiteveien på Manglerud, og en annen person er funnet drept i Breigata på Tøyen. Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Én person er nå pågrepet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.12.2015 kl 12:18

Klokka 07.38 i dag tidlig fikk politiet inn en melding om hendelsen på Manglerud. Da de kom til stedet, fant de en person livløs. Senere ble personen erklært død.

Klokka 08.21 fikk politiet melding om hendelsen i Breigata på Tøyen der vedkommende kort tid senere ble bekreftet død.

Nå undersøker politiet om det kan være en sammenheng mellom de to hendelsene, og har iverksatt en omfattende etterforskning.

De har opprettet en felles tipstelefon for begge sakene: 22 66 96 00.

På Twitter melder politiet at en person er pågrepet i forbindelse med drapene i dag.

Politiet ber publikum om tips og opplysninger. Oslopolitiet vil oppdatere om saken via twitterkontoen @oslopolitiops og det blir pressekonferanse senere i dag.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.