ANNONSE

To til sykehus etter brann

To til sykehus etter brann

 

To personer er fraktet til sykehus etter en brann i Stålfjæra.

Tekst:

Publisert:

Nødetatene fikk melding om brannen ved 11.30-tiden torsdag. Den skal ha startet i lokalene til en billakkerings-bedrift i Stålfjæra ved Østre Aker vei.

Flere bedrifter holder til i samme bygning, men disse skal ikke ha bli hardt rammet av brannen.

Brannvesenet meldte etter kort tid at de hadde fått kontroll på flammene.

To personer er sendt til sykehus med røykskader. Deres tilstand er foreløpig ikke kjent.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE