To til sykehus etter brann

To til sykehus etter brann

 

To personer er fraktet til sykehus etter en brann i Stålfjæra.

Tekst:

Publisert:

Nødetatene fikk melding om brannen ved 11.30-tiden torsdag. Den skal ha startet i lokalene til en billakkerings-bedrift i Stålfjæra ved Østre Aker vei.

Flere bedrifter holder til i samme bygning, men disse skal ikke ha bli hardt rammet av brannen.

Brannvesenet meldte etter kort tid at de hadde fått kontroll på flammene.

To personer er sendt til sykehus med røykskader. Deres tilstand er foreløpig ikke kjent.

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.