To til sykehus

To til sykehus

 

To personer er sendt til sykehus etter at det brant i en boligblokk på Stovner i kveld.

- Brannen startet i første etasje og spredte seg. 35 beboere evakuerte seg selv og de som var igjen i leilighetene fikk beskjed om å holde seg inne på grunn av røykutviklingen. To personer er sendt til Ahus, mens en person blir undersøkt av ambulanse på stedet, sier innsatsleder Tore Barstad til Akers Avis Groruddalen etter brannen i en boligblokk mellom Jesperudjordet og Stovner senter i kveld.

Han kan foreløpig ikke si noe mer om skadeomfanget.

- Vi vet ikke noe mer om det, men flere leiligheter er sannsynligvis ikke beboelige etter opprydding, sier han.

  • Les mer om brannen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg. Grete Horntvedt i Alna Høyre er lei av at hennes lokale ridesenter sliter år etter år.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.