ANNONSE

To til sykehus

To til sykehus

 

To personer er sendt til sykehus etter at det brant i en boligblokk på Stovner i kveld.

- Brannen startet i første etasje og spredte seg. 35 beboere evakuerte seg selv og de som var igjen i leilighetene fikk beskjed om å holde seg inne på grunn av røykutviklingen. To personer er sendt til Ahus, mens en person blir undersøkt av ambulanse på stedet, sier innsatsleder Tore Barstad til Akers Avis Groruddalen etter brannen i en boligblokk mellom Jesperudjordet og Stovner senter i kveld.

Han kan foreløpig ikke si noe mer om skadeomfanget.

- Vi vet ikke noe mer om det, men flere leiligheter er sannsynligvis ikke beboelige etter opprydding, sier han.

  • Les mer om brannen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE