To tog kolliderte

To tog kolliderte

 

To tog kolliderte inne på Alnabruterminalen onsdag kveld. Ingen personer ble skadet.

Tekst:

Publisert:

Samenstøtet skjedde mellom to lokmotiv inne på Alnabru godsterminal ved 18-tiden onsdag kveld. Ifølge NRK skjedde uhellet ved Caronets containerterminal.

- Et mindre lokomotiv som flyttet rundt på godsvogner kom inn på feil spor hvor det stod et godstog klar til avgang. Det ble et sammenstøt mellom de to lokomotivene, sier

Kjell Bakken i Jernbaneverket til NRK.

Ingen personer skal ha blitt skadet, men Jernbaneverket melder om store materielle skader. Deler av terminalen ble stengt som følge av kollisjonen - noe som igjen førte til forsinkelser i godstrafikken.

Statens havarikommisjon og Jernbaneverkets interne granskningsgruppe er varslet om ulykken og skal undersøke hva som førte til uhellet.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.