ANNONSE

To tog kolliderte

To tog kolliderte

 

To tog kolliderte inne på Alnabruterminalen onsdag kveld. Ingen personer ble skadet.

Tekst:

Publisert:

Samenstøtet skjedde mellom to lokmotiv inne på Alnabru godsterminal ved 18-tiden onsdag kveld. Ifølge NRK skjedde uhellet ved Caronets containerterminal.

- Et mindre lokomotiv som flyttet rundt på godsvogner kom inn på feil spor hvor det stod et godstog klar til avgang. Det ble et sammenstøt mellom de to lokomotivene, sier

Kjell Bakken i Jernbaneverket til NRK.

Ingen personer skal ha blitt skadet, men Jernbaneverket melder om store materielle skader. Deler av terminalen ble stengt som følge av kollisjonen - noe som igjen førte til forsinkelser i godstrafikken.

Statens havarikommisjon og Jernbaneverkets interne granskningsgruppe er varslet om ulykken og skal undersøke hva som førte til uhellet.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE