To tog kolliderte

To tog kolliderte

 

To tog kolliderte inne på Alnabruterminalen onsdag kveld. Ingen personer ble skadet.

Tekst:

Publisert:

Samenstøtet skjedde mellom to lokmotiv inne på Alnabru godsterminal ved 18-tiden onsdag kveld. Ifølge NRK skjedde uhellet ved Caronets containerterminal.

- Et mindre lokomotiv som flyttet rundt på godsvogner kom inn på feil spor hvor det stod et godstog klar til avgang. Det ble et sammenstøt mellom de to lokomotivene, sier

Kjell Bakken i Jernbaneverket til NRK.

Ingen personer skal ha blitt skadet, men Jernbaneverket melder om store materielle skader. Deler av terminalen ble stengt som følge av kollisjonen - noe som igjen førte til forsinkelser i godstrafikken.

Statens havarikommisjon og Jernbaneverkets interne granskningsgruppe er varslet om ulykken og skal undersøke hva som førte til uhellet.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.