ANNONSE

To ulykker nesten samtidig

To ulykker nesten samtidig

 

En bil kjørte i autovernet på Trondheimsveien ved Kalbakken. Nesten på samme tid kolliderte en motorsykkel med en personbil i Nedre Kalbakkvei.

Tekst:

Publisert:

Like ved påkjørselen til Trondeheimsveien i sørgående retning krasjet en bil i autovernet tirsdag ettermiddag. Politiet melder at dette er en singelulykke, én bil og én sjåfør. Ingen andre var involvert eller ble skadet. Sjåføren kom fra det med mindre skader i ansiktet. Det er mistanke om promillekjøring, og førerer ble kjørt til Ullevoll for obsevarsjon.

Et vitne som kjørte like bak vedkommende, forteller til Akers Avis Groruddalen at bilen vinglet og først var innom autovernet på venstre side, før han krasjet og stoppet på høyre side.

 

I krysset mellom Nedre Kalbakkvei og Martin Skatvedts vei kolliderte en motorsykkel med en personbil. Politiet melder at føreren av motorsykkelen ble sendt til legevakta med lettere skader.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE