ANNONSE

Ran på Ellingsrud:

To unge gutter pågrepet

 

Har du tips til saken?  Send tips!

To unge gutter er pågrepet etter et væpnet ran av en bensinstasjon på Ellingsrud natt til torsdag – fem timer etter at politiet fikk inn meldingen. Samme kveld ble også Esso på Kalbakken ranet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2017 kl 10:30

NTB og politiet selv bekrefter at to gutter er pågrepet. De fikk inn melding om ran på Ellingsrud natt til torsdag, mer spesifikt klokka halv to. Litt over seks i dag tidlig ble guttene pågrepet.

– Det er snakk om to personer med hver sin pistol som rettet våpnene mot ansatte og en kunde på bensinstasjonen. Heldigvis kom ingen til skade, og de som ble utsatt for ranet har fått tilbud om helsehjelp, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier ranerne fikk med seg et mindre pengebeløp før de løp fra stedet.

Operasjonslederen omtaler ranet på Ellingsrud som svært grovt. Ved 21-tiden samme kveld ble Esso på Kalbakken ranet av en mann med finlandshette som truet betjeningen med kniv. Til NTB sier Stokkli at det ikke er noe som umiddelbart tyder på noen sammenheng mellom de to ranene, men at det er noe av det som vil bli undersøkt i løpet av etterforskningen.

Politiet har gått ut med en etterlysning av mannen, som skal ha hatt på seg briller, blå/sort boblejakke med en hvit logo på brystet, cargo-bukser og mørke Nike-sko med hvit såle.

Esso på Kalbakken fungerer som normalt igjen etter nattens dramatikk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE