Ran på Ellingsrud:

To unge gutter pågrepet

 

Har du tips til saken?   Send e-post

To unge gutter er pågrepet etter et væpnet ran av en bensinstasjon på Ellingsrud natt til torsdag – fem timer etter at politiet fikk inn meldingen. Samme kveld ble også Esso på Kalbakken ranet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.03.2017 kl 10:30

NTB og politiet selv bekrefter at to gutter er pågrepet. De fikk inn melding om ran på Ellingsrud natt til torsdag, mer spesifikt klokka halv to. Litt over seks i dag tidlig ble guttene pågrepet.

– Det er snakk om to personer med hver sin pistol som rettet våpnene mot ansatte og en kunde på bensinstasjonen. Heldigvis kom ingen til skade, og de som ble utsatt for ranet har fått tilbud om helsehjelp, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier ranerne fikk med seg et mindre pengebeløp før de løp fra stedet.

Operasjonslederen omtaler ranet på Ellingsrud som svært grovt. Ved 21-tiden samme kveld ble Esso på Kalbakken ranet av en mann med finlandshette som truet betjeningen med kniv. Til NTB sier Stokkli at det ikke er noe som umiddelbart tyder på noen sammenheng mellom de to ranene, men at det er noe av det som vil bli undersøkt i løpet av etterforskningen.

Politiet har gått ut med en etterlysning av mannen, som skal ha hatt på seg briller, blå/sort boblejakke med en hvit logo på brystet, cargo-bukser og mørke Nike-sko med hvit såle.

Esso på Kalbakken fungerer som normalt igjen etter nattens dramatikk.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.