ANNONSE

Tobias besøkte dyra på gården

Tobias besøkte dyra på gården

 

Nordre Lindeberg gård myldrer av barn og foreldre som tilbringer vinterferien sammen med dyra. For Tobias (3) er kyra favoritten.

 Tobias står med et strå i hånden, mens han prøver å strekke det fram til kua.

Se bildeserie

- Jeg er glad i dyr, og det er mange fine her på gården. Men jeg liker kua best, sier Tobias. 

På Nordre Lindeberg gård kan man møte mange forskjellige dyr: kyr, kalver, kaniner, ender, griser, høns, hest, geit, gjess og sau. I tillegg kan man møte spedgriser. Det er nemlig ikke lenge siden at purka Babe fikk 17 grisunger. 

 

Besøkt flere ganger

Treåringen har vært på gården mange ganger tidligere. Både på sommeren og høsten ble gården flittig besøkt av gutten. 

 

Nordre Lindeberg gård er en besøksgård eid av Oslo kommune, og drives av Bydel Alna. Gården er et gratis tilbud til hele byens befolkning, og er åpen for alle. Det holdes også åpent i vinterferien.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE