Tobias besøkte dyra på gården

Tobias besøkte dyra på gården

 

Nordre Lindeberg gård myldrer av barn og foreldre som tilbringer vinterferien sammen med dyra. For Tobias (3) er kyra favoritten.

 Tobias står med et strå i hånden, mens han prøver å strekke det fram til kua.

Se bildeserie

- Jeg er glad i dyr, og det er mange fine her på gården. Men jeg liker kua best, sier Tobias. 

På Nordre Lindeberg gård kan man møte mange forskjellige dyr: kyr, kalver, kaniner, ender, griser, høns, hest, geit, gjess og sau. I tillegg kan man møte spedgriser. Det er nemlig ikke lenge siden at purka Babe fikk 17 grisunger. 

 

Besøkt flere ganger

Treåringen har vært på gården mange ganger tidligere. Både på sommeren og høsten ble gården flittig besøkt av gutten. 

 

Nordre Lindeberg gård er en besøksgård eid av Oslo kommune, og drives av Bydel Alna. Gården er et gratis tilbud til hele byens befolkning, og er åpen for alle. Det holdes også åpent i vinterferien.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.