Tok «en Eli» på Alna

Tok «en Eli» på Alna

 

I 2001 lo hele Norge av Eli Hagen da hun kjørte ned slottstrappa. I forrige uke opplevde føreren av denne bilen et lignende uhell på Alna senter.

Tekst:

Publisert:

Hendelsen skjedde torsdag ettermiddag.

- Bilisten må rett ha slett tatt feil innkjøring og kjørt ned trappa. Han tok «en Eli Hagen». Heldigvis gikk det ingen mennesker der, sier senterdirektør på Alna, Hans Georg Helberg.

En annen privatbil kom etter hvert til unnsetning og trakk bilen opp på veien igjen.

I 2003 skjedde en lignende episode.

- Den gang satt vi opp en stolpe som gjorde det umulig å kjøre ned trappa, men i sommer pusset vi opp trappa og da ble den fjernet. Nå kommer vi til å få satt opp ei ny stolpe slik at vi unngår lignende hendelser i fremtiden, sier Helberg.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.