ANNONSE

Tok «en Eli» på Alna

Tok «en Eli» på Alna

 

I 2001 lo hele Norge av Eli Hagen da hun kjørte ned slottstrappa. I forrige uke opplevde føreren av denne bilen et lignende uhell på Alna senter.

Tekst:

Publisert:

Hendelsen skjedde torsdag ettermiddag.

- Bilisten må rett ha slett tatt feil innkjøring og kjørt ned trappa. Han tok «en Eli Hagen». Heldigvis gikk det ingen mennesker der, sier senterdirektør på Alna, Hans Georg Helberg.

En annen privatbil kom etter hvert til unnsetning og trakk bilen opp på veien igjen.

I 2003 skjedde en lignende episode.

- Den gang satt vi opp en stolpe som gjorde det umulig å kjøre ned trappa, men i sommer pusset vi opp trappa og da ble den fjernet. Nå kommer vi til å få satt opp ei ny stolpe slik at vi unngår lignende hendelser i fremtiden, sier Helberg.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE