Tomflasker med mening

Tomflasker med mening

 

På en måned samlet Vestli skoles elever inn 500 kroner til SOS Barnebyer ved å samle inn flasker.

Tekst:

Publisert:

 - Rundtomkring på skolen henger det poser som vi samler flaskene oppi, forteller Nirushaan, Kristoffer og Jeroba, som alle går i klasse 4B på Vestli skole.

Vestli skole har en lang tradisjon med å samle inn penger til nettopp SOS Barnebyer. Innsamlingen av flasker er derimot ny.

- Når posen er full får noen i oppgave å ta med flaskene på butikken, og pante dem. Pengene gir vi bort, forteller Nirushaan.

 

Aktiv innsamling

- Hvorfor er det viktig å samle inn flasker?

- Vi gjør det fordi vi bryr oss om barn som ikke har det så godt som vi har det. Kanskje kan dette hjelpe med å gi barna et ordentlig hjem, sier Nirushaan.

Det er imidlertid ikke kun gjennom flasker det samles inn penger. Assisterende rektor Hilde Røssum ved Vestli skole forteller at første trinn jobbet hjemme en dag i forrige uke, og tjente til sammen 2000 kroner til formålet.

- Det er en aktiv innsamling om dagen, smiler hun.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.