Tommy Lund fortsetter

Tommy Lund fortsetter

 

Hasle/Løren gikk på en skikkelig flause i serieavslutningen, men dagen derpå kom gladnyheten: Tommy Lund fortsetter som trener også neste sesong.

Skrevet av:

Styreleder i klubben, Øyvind Smedsrød, forteller at Lund er sterkt ønsket også neste sesong. Mandag bekreftet begge parter at samarbeidet forlenges i minimum et år til. Foreløpig er ingen formell kontrakt underskrevet.

-  Vi skal møtes denne uka og diskutere rammene for neste sesong. Da tenker jeg både på målsetning og hvilket apparat Tommy skal ha med seg, sier Smedsrød, som ikke legger skjul på at han er fornøyd med at Lund forlenger kontrakten sin.

-  Han har hele tiden vært ønsket av styret, og vi er glade for at han er med videre. Dessuten er det en fordel at han kan begynne å tenke mot neste sesong allerede nå, sier lederen.

Fin gjeng

Smedsrød berømmer Jim Marthinsen - manager og tidligere trener, og Tommy Lund for måten A-laget til Hasle/Løren har utviklet seg de senere årene.

- Det er tydelig at guttene har det gøy, og at de trives med å spille ishockey for Hasle/Løren. Det sportslige har vært noe ujevnt, men en tredjeplass er mer enn godkjent, understreker han. Tommy Lund har klarert kontraktforlengelsen med fruen hjemme, og dermed er han klar for å ta fatt på en ny sesong.

-  Jeg synes det har vært kjempegøy, og for å være ærlig har jeg ikke savnet keeperrollen én eneste gang. Men samtidig må forholdene ligge til rette, for det tar mye tid å trene et lag i 1. divisjon, sier han.

Elendig kamp 

Tredjeplassen var sikret før helgens serieavslutning hjemme mot Sparta Sarpsborg 2. Og godt var det. Hasle/Løren leverte noe så sjeldent som en direkte dårlig ishockeykamp.

-  Utrolig dårlig. Jeg får ikke sagt mer enn det. Vi leder 3-0 og faller sammen mot et rekruttlag, sier en oppgitt Tommy Lund.

Marius Andersen, Stian Granli og Gustav Sjøgren sørget for en 3-0-ledelse etter første periode. Denne ble snudd til 3-3 i løpet av tre forferdelige Hasle/Løren-minutter. Jonas Nygård sørget for at vertene ledet 4-3 etter to perioder. I tredje periode snudde østfoldingene kampen igjen, og vant fullt fortjent 5-4 i Lørenhallen.

Helt utladet

For noen uker sider gikk kvalik-toget da Hasle/Løren tapte mot Tønsberg. Tommy Lund tror laget resignerte allerede da.

-  På slutten har det handlet om å bruke flest mulig spillere, men jeg tror vi fikk en skikkelig utladning etter kampen mot Tønsberg.

Lund oppsummerer sesongen som god, selv om han gjerne skulle sluppet alle skadene.

-  Vi har slitt med stor rotasjon i spillergruppa og mange skader. Hadde det ikke vært for det, ville vi kjempet om opprykk, tror han.

-  Hva var sesongens høydepunkt?

-  6-2-seieren mot Comet i Lørenhallen var artig, avslutter Lund.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Sparta Sarpsborg 2 4-5 (3-0, 1-3, 0-2)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Roy Stian Hansen

Mål for H/L: Stian Granli, Marius Andersen, Gustav Sjøgren og Jonas Nygård.

Utvisninger:

HL 3x2 min.,

SA 3x2 min.,

Skudd: 32-27

 

 

 

Ligaens dårligste førstelag

Furuset gikk på sitt tap nummer 23 denne sesongen i serieavslutningen mot Vålerenga 2. «Ulva» er dermedm 1. divisjons dårligste førstelag.

 

Kenneth Fossheim

 

11 seire, 23 tap og 22 poeng ble fasit for laget til Jarle Engen og Mats Selbekk denne sesongen. Ambisjonen var å havne blant de ti beste, men Furuset endte som nummer 13 av totalt 18 lag. Assistenttrener Jarle Engen mener det er godkjent.

-  Det er dårligere enn hva vi ønsket å levere, men vi tapte kamper vi burde vunnet og omvendt. Jeg synes plasseringen reflekterer stallen vi har hatt denne sesongen. Ut i fra mannskapet vi har disponert, er det helt greit, sier han.

 

Tap mot VIF

Lørdag ble sesongen avsluttet borte mot Vålerenga 2. Etter to perioder på Jordal lå Furuset under 2-5, men Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson sørget for å hente inn forspranget til Vålerenga. Tidligere Hasle/Løren-spiller Bendik Mustad ga Vålerenga ledelse 6-5 før Markus Nygård satte punktum med sin 7-5-scoring.

-  Kampen var på det jevne. Vi ryker på grunn av noen personlige feil, og det er kjedelig å tape når vi var i støtet, sier Engen.

 

Jakter trener

Dette var siste gang Engen og Mats Selbekk ledet Furuset i en match. Sistnevnte snører på seg skøytene neste sesong, mens Engen slutter som trener.

-  Det var litt vemodig, men jeg kommer til å følge laget. Furuset går en veldig spennende tid i møte, sier Engen.

- Hva bør Furuset gjøre for å ta et steg videre neste år?

-  Det viktigste blir å starte med sommertreningen ved påsketider slik at gutta stiller forberedt når sesongen begynner, understreker han.

Hvem som trener Furuset neste år er ikke avklart ennå.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Vålerenga 2 - Furuset 7-5 (3-1, 2-1, 2-3)

Jordal Amfi

Tilskuere: 60

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for FIF: Anton Carlsson (2), Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson.

Utvisninger:

VIF 6x2 min.,

FIF 7x2 min.,

Skudd: 29-35

 

 

Siste nytt i Nyheter

Undervarme skal <BR>minske forskjeller

Ny kunstgressbane på Kalbakken:

Undervarme skal
minske forskjeller

  • Kunstgress

Byrådet og Obos vil utjevne en skjev fordeling av kunstgressbaner med undervarme i Oslo. Derfor foreslås det å bygge ny bane på Kalbakken - som klubbene kan dele på.

- Prosessen har stoppet opp

- Prosessen har stoppet opp

Statens vegvesen regulerer ny gang- og sykkelbro mellom Ulven-Teisen. Nå stikker ulike offentlige etater kjepper i hjulene for hverandre, noe FAU-leder Attia Mirza Mehmood og Tore Syvert Haga (SV) reagerer på.

Kan toppe stortingslista

SV-topp flytter til Veitvet:

Kan toppe stortingslista

  • SV

I morgen blir det kampvotering om plass på SVs stortingsliste 2017 - og flere groruddøler har en sjanse. Toppkandidat Kari Elisabeth Kaski har nettopp kjøpt hus på Veitvet.

 
Vil legge ned <BR>Kulturhuset Påbanen

Vil legge ned
Kulturhuset Påbanen

  • bydel bjerke

Bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen har behandlet sitt siste budsjett for Bydel Bjerke. Bydelen står overfor store kutt - og et av forslagene er å legge ned tilbudet til Kulturhuset Påbanen.

Åpnet Jesperudjordet

Åpnet Jesperudjordet

– en møteplass for alle

På torsdag åpnet Jesperudjordet som skal være for alle. Beboerne har vært med på å bestemme hvordan det skal se ut og nå er det dem som skal bruke det.

Helsefarlig luft <BR>mandag morgen

Helsefarlig luft
mandag morgen

Mandag morgen tvitret Oslo kommune om høy luftforurensing flere steder, blant annet langs E6, Ring 3 og E18.

 
Stor forskjell <BR>på lokalområdene

Ny folkehelserapport for Bydel Alna:

Stor forskjell
på lokalområdene

  • alna

Bydel Alna er først ut i Groruddalen til å presentere sin folkehelserapport. Den viser at det er stor avstand mellom delbydelene Hellerudtoppen, Trosterud, Furuset og Lindeberg.

Annonse: Akers Avis Groruddalen
Avisen og dalen

Avisen og dalen

  • Avis

Det begynner å bli lenge siden. Etpar generasjoner siden, ja, mer enn det. Store deler av landet lå med brukket rygg etter harde krigsår. Nå slikket man sår for å finne en vei videre. Produksjonsutstyr var nedbombet og gått ut på dato, ikke minst i kystområder. Folk så seg om etter arbeid.

- Høyre skaper frykt<BR> for Furusetplanene

- Høyre skaper frykt
for Furusetplanene

Leder i miljø -og byutviklingskomiteen i Bydel Alna, Monique Nyberget-Hiller (Ap), langer ut mot Høyre etter innspill om fortetting på Furuset.

 
Halvparten går til <BR>helse og omsorg

Halvparten går til
helse og omsorg

  • Bydel Stovner

Bydelsdirektør Alv H. Sørland i Bydel Stovner forbereder seg på en vri av tjenestene i fremtiden. Store deler av budsjettet går til helse og omsorg, og bydelen vil opprette et demensteam.

Inviterte ordføreren <BR>til fredsprisfest

Inviterte ordføreren
til fredsprisfest

Elever fra Lindeberg og Ruseløkka skoler inviterte ordfører Marianne Borgen (SV) til fredsprisfesten lørdag 10. desember. De fikk også sneket inn noen egne spørsmål.

Lippestad på besøk <BR>hos Fossheim

Geir Lippestad på besøk hos Fossheim

Som byråd for næring og eierskap besøker Geir Lippestad Oslo kommunes arbeidsmarkedsbedrifter. Sist fredag gikk turen innom Fossheim på Hasle.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!