Tommy Lund fortsetter

Tommy Lund fortsetter

 

Hasle/Løren gikk på en skikkelig flause i serieavslutningen, men dagen derpå kom gladnyheten: Tommy Lund fortsetter som trener også neste sesong.

Skrevet av:

Styreleder i klubben, Øyvind Smedsrød, forteller at Lund er sterkt ønsket også neste sesong. Mandag bekreftet begge parter at samarbeidet forlenges i minimum et år til. Foreløpig er ingen formell kontrakt underskrevet.

-  Vi skal møtes denne uka og diskutere rammene for neste sesong. Da tenker jeg både på målsetning og hvilket apparat Tommy skal ha med seg, sier Smedsrød, som ikke legger skjul på at han er fornøyd med at Lund forlenger kontrakten sin.

-  Han har hele tiden vært ønsket av styret, og vi er glade for at han er med videre. Dessuten er det en fordel at han kan begynne å tenke mot neste sesong allerede nå, sier lederen.

Fin gjeng

Smedsrød berømmer Jim Marthinsen - manager og tidligere trener, og Tommy Lund for måten A-laget til Hasle/Løren har utviklet seg de senere årene.

- Det er tydelig at guttene har det gøy, og at de trives med å spille ishockey for Hasle/Løren. Det sportslige har vært noe ujevnt, men en tredjeplass er mer enn godkjent, understreker han. Tommy Lund har klarert kontraktforlengelsen med fruen hjemme, og dermed er han klar for å ta fatt på en ny sesong.

-  Jeg synes det har vært kjempegøy, og for å være ærlig har jeg ikke savnet keeperrollen én eneste gang. Men samtidig må forholdene ligge til rette, for det tar mye tid å trene et lag i 1. divisjon, sier han.

Elendig kamp 

Tredjeplassen var sikret før helgens serieavslutning hjemme mot Sparta Sarpsborg 2. Og godt var det. Hasle/Løren leverte noe så sjeldent som en direkte dårlig ishockeykamp.

-  Utrolig dårlig. Jeg får ikke sagt mer enn det. Vi leder 3-0 og faller sammen mot et rekruttlag, sier en oppgitt Tommy Lund.

Marius Andersen, Stian Granli og Gustav Sjøgren sørget for en 3-0-ledelse etter første periode. Denne ble snudd til 3-3 i løpet av tre forferdelige Hasle/Løren-minutter. Jonas Nygård sørget for at vertene ledet 4-3 etter to perioder. I tredje periode snudde østfoldingene kampen igjen, og vant fullt fortjent 5-4 i Lørenhallen.

Helt utladet

For noen uker sider gikk kvalik-toget da Hasle/Løren tapte mot Tønsberg. Tommy Lund tror laget resignerte allerede da.

-  På slutten har det handlet om å bruke flest mulig spillere, men jeg tror vi fikk en skikkelig utladning etter kampen mot Tønsberg.

Lund oppsummerer sesongen som god, selv om han gjerne skulle sluppet alle skadene.

-  Vi har slitt med stor rotasjon i spillergruppa og mange skader. Hadde det ikke vært for det, ville vi kjempet om opprykk, tror han.

-  Hva var sesongens høydepunkt?

-  6-2-seieren mot Comet i Lørenhallen var artig, avslutter Lund.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Sparta Sarpsborg 2 4-5 (3-0, 1-3, 0-2)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Roy Stian Hansen

Mål for H/L: Stian Granli, Marius Andersen, Gustav Sjøgren og Jonas Nygård.

Utvisninger:

HL 3x2 min.,

SA 3x2 min.,

Skudd: 32-27

 

 


 

Ligaens dårligste førstelag

Furuset gikk på sitt tap nummer 23 denne sesongen i serieavslutningen mot Vålerenga 2. «Ulva» er dermedm 1. divisjons dårligste førstelag.

 

Kenneth Fossheim

 

11 seire, 23 tap og 22 poeng ble fasit for laget til Jarle Engen og Mats Selbekk denne sesongen. Ambisjonen var å havne blant de ti beste, men Furuset endte som nummer 13 av totalt 18 lag. Assistenttrener Jarle Engen mener det er godkjent.

-  Det er dårligere enn hva vi ønsket å levere, men vi tapte kamper vi burde vunnet og omvendt. Jeg synes plasseringen reflekterer stallen vi har hatt denne sesongen. Ut i fra mannskapet vi har disponert, er det helt greit, sier han.

 

Tap mot VIF

Lørdag ble sesongen avsluttet borte mot Vålerenga 2. Etter to perioder på Jordal lå Furuset under 2-5, men Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson sørget for å hente inn forspranget til Vålerenga. Tidligere Hasle/Løren-spiller Bendik Mustad ga Vålerenga ledelse 6-5 før Markus Nygård satte punktum med sin 7-5-scoring.

-  Kampen var på det jevne. Vi ryker på grunn av noen personlige feil, og det er kjedelig å tape når vi var i støtet, sier Engen.

 

Jakter trener

Dette var siste gang Engen og Mats Selbekk ledet Furuset i en match. Sistnevnte snører på seg skøytene neste sesong, mens Engen slutter som trener.

-  Det var litt vemodig, men jeg kommer til å følge laget. Furuset går en veldig spennende tid i møte, sier Engen.

- Hva bør Furuset gjøre for å ta et steg videre neste år?

-  Det viktigste blir å starte med sommertreningen ved påsketider slik at gutta stiller forberedt når sesongen begynner, understreker han.

Hvem som trener Furuset neste år er ikke avklart ennå.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Vålerenga 2 - Furuset 7-5 (3-1, 2-1, 2-3)

Jordal Amfi

Tilskuere: 60

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for FIF: Anton Carlsson (2), Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson.

Utvisninger:

VIF 6x2 min.,

FIF 7x2 min.,

Skudd: 29-35

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ruter gjør om rutene

Ruter endrer rutene

 • ruter

Fra og med søndag 2. april kjører t-banen med tidligere avganger om morgenen og flere bussruter i Groruddalen får flere avganger, noe som gleder byrådsleder Raymond Johansen. Linje 22 mot Ellingsrudåsen blir derimot historie.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Vil ha 76-bussen tilbake

Vil ha 76-bussen tilbake

Etter at bussen sluttet å kjøre innom Prost Hallings vei og Regnbueveien ved Bryn skole, har beboerne på Teisen og Fjellhus prøvd å få til en dialog med Ruter. Først nå får de svar.

 
Kontraktene er signert

«Nye» Tveten gård

Kontraktene signert

 • historie

I lang tid har Tveten gård vært under oppussing i regi av Kulturetaten. Nå er nye kontrakter signert med frivilligheten og bydelen om aktivitet på gården fremover.

– Det er dette som <BR>skaper lokalsamfunn

Kronprinsparet på turné i Bjerke bydel:

– Det er dette som
skaper lokalsamfunn

 • Kronprinsparet

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøkte Bjerke bydel og fikk være med på flere av aktivitetene. Blant annet lærte kronprinsessen å sjonglere av Nysirkus på Veitvet og fikk møte over tusen aktive barn og unge på Isdammen.

Er det sommer, <BR>vår eller påske?

Er det sommer,
vår eller påske?

 • Sommer

Det er ikke lenge siden det snødde, men i helgen kom sommeren så å si over natta. Turen gikk til Steinbruvann for en liten stemningsrapport.

 
Byutviklings-status i Groruddalen

Årsmøte Groruddalen Miljøforum

Byutviklings-status
i Groruddalen

 • miljø

Tirsdag 28. mars skal Groruddalen Miljøforum ha sitt årsmøte. Det blir utdeling av hederspris, samt et blikk på byutviklingen i Groruddalen fremover.

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!