Tommy Lund fortsetter

Tommy Lund fortsetter

 

Hasle/Løren gikk på en skikkelig flause i serieavslutningen, men dagen derpå kom gladnyheten: Tommy Lund fortsetter som trener også neste sesong.

Styreleder i klubben, Øyvind Smedsrød, forteller at Lund er sterkt ønsket også neste sesong. Mandag bekreftet begge parter at samarbeidet forlenges i minimum et år til. Foreløpig er ingen formell kontrakt underskrevet.

-  Vi skal møtes denne uka og diskutere rammene for neste sesong. Da tenker jeg både på målsetning og hvilket apparat Tommy skal ha med seg, sier Smedsrød, som ikke legger skjul på at han er fornøyd med at Lund forlenger kontrakten sin.

-  Han har hele tiden vært ønsket av styret, og vi er glade for at han er med videre. Dessuten er det en fordel at han kan begynne å tenke mot neste sesong allerede nå, sier lederen.

Fin gjeng

Smedsrød berømmer Jim Marthinsen - manager og tidligere trener, og Tommy Lund for måten A-laget til Hasle/Løren har utviklet seg de senere årene.

- Det er tydelig at guttene har det gøy, og at de trives med å spille ishockey for Hasle/Løren. Det sportslige har vært noe ujevnt, men en tredjeplass er mer enn godkjent, understreker han. Tommy Lund har klarert kontraktforlengelsen med fruen hjemme, og dermed er han klar for å ta fatt på en ny sesong.

-  Jeg synes det har vært kjempegøy, og for å være ærlig har jeg ikke savnet keeperrollen én eneste gang. Men samtidig må forholdene ligge til rette, for det tar mye tid å trene et lag i 1. divisjon, sier han.

Elendig kamp 

Tredjeplassen var sikret før helgens serieavslutning hjemme mot Sparta Sarpsborg 2. Og godt var det. Hasle/Løren leverte noe så sjeldent som en direkte dårlig ishockeykamp.

-  Utrolig dårlig. Jeg får ikke sagt mer enn det. Vi leder 3-0 og faller sammen mot et rekruttlag, sier en oppgitt Tommy Lund.

Marius Andersen, Stian Granli og Gustav Sjøgren sørget for en 3-0-ledelse etter første periode. Denne ble snudd til 3-3 i løpet av tre forferdelige Hasle/Løren-minutter. Jonas Nygård sørget for at vertene ledet 4-3 etter to perioder. I tredje periode snudde østfoldingene kampen igjen, og vant fullt fortjent 5-4 i Lørenhallen.

Helt utladet

For noen uker sider gikk kvalik-toget da Hasle/Løren tapte mot Tønsberg. Tommy Lund tror laget resignerte allerede da.

-  På slutten har det handlet om å bruke flest mulig spillere, men jeg tror vi fikk en skikkelig utladning etter kampen mot Tønsberg.

Lund oppsummerer sesongen som god, selv om han gjerne skulle sluppet alle skadene.

-  Vi har slitt med stor rotasjon i spillergruppa og mange skader. Hadde det ikke vært for det, ville vi kjempet om opprykk, tror han.

-  Hva var sesongens høydepunkt?

-  6-2-seieren mot Comet i Lørenhallen var artig, avslutter Lund.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Sparta Sarpsborg 2 4-5 (3-0, 1-3, 0-2)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Roy Stian Hansen

Mål for H/L: Stian Granli, Marius Andersen, Gustav Sjøgren og Jonas Nygård.

Utvisninger:

HL 3x2 min.,

SA 3x2 min.,

Skudd: 32-27

 

 

 

Ligaens dårligste førstelag

Furuset gikk på sitt tap nummer 23 denne sesongen i serieavslutningen mot Vålerenga 2. «Ulva» er dermedm 1. divisjons dårligste førstelag.

 

Kenneth Fossheim

 

11 seire, 23 tap og 22 poeng ble fasit for laget til Jarle Engen og Mats Selbekk denne sesongen. Ambisjonen var å havne blant de ti beste, men Furuset endte som nummer 13 av totalt 18 lag. Assistenttrener Jarle Engen mener det er godkjent.

-  Det er dårligere enn hva vi ønsket å levere, men vi tapte kamper vi burde vunnet og omvendt. Jeg synes plasseringen reflekterer stallen vi har hatt denne sesongen. Ut i fra mannskapet vi har disponert, er det helt greit, sier han.

 

Tap mot VIF

Lørdag ble sesongen avsluttet borte mot Vålerenga 2. Etter to perioder på Jordal lå Furuset under 2-5, men Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson sørget for å hente inn forspranget til Vålerenga. Tidligere Hasle/Løren-spiller Bendik Mustad ga Vålerenga ledelse 6-5 før Markus Nygård satte punktum med sin 7-5-scoring.

-  Kampen var på det jevne. Vi ryker på grunn av noen personlige feil, og det er kjedelig å tape når vi var i støtet, sier Engen.

 

Jakter trener

Dette var siste gang Engen og Mats Selbekk ledet Furuset i en match. Sistnevnte snører på seg skøytene neste sesong, mens Engen slutter som trener.

-  Det var litt vemodig, men jeg kommer til å følge laget. Furuset går en veldig spennende tid i møte, sier Engen.

- Hva bør Furuset gjøre for å ta et steg videre neste år?

-  Det viktigste blir å starte med sommertreningen ved påsketider slik at gutta stiller forberedt når sesongen begynner, understreker han.

Hvem som trener Furuset neste år er ikke avklart ennå.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Vålerenga 2 - Furuset 7-5 (3-1, 2-1, 2-3)

Jordal Amfi

Tilskuere: 60

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for FIF: Anton Carlsson (2), Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson.

Utvisninger:

VIF 6x2 min.,

FIF 7x2 min.,

Skudd: 29-35

 

 

Siste nytt i Nyheter

Vil rette opp inntrykket

Fagkveld om barnevernet hos politiet:

Vil rette opp inntrykket

 • politi

Politiet på Stovner inviterte til fagkvelder for å framsnakke barnevernet i hele Groruddalen. Målet er å bryte ned fordommene.

Rekordoppmøte til <BR>«Torbjørns time»

Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

 • foreldremøte

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) ble overrasket over hvor mange interesserte som møtte opp i hans foreldremøte på Haugenstua skole. Innspillene tar han med seg videre.

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

Vil gi gulrot til arbeidsgivere

 • politikk

En NAV-rapport konkluderer med at innvandrere blir diskriminert i arbeidslivet. Afshan Rafiq (H) mener ledere som rekrutterer bredt bør belønnes med en bonusordning.

 
«Vi må snakke <BR>litt om Oslopakka»

Byrådet – etter ett år:

«Vi må snakke
litt om Oslopakka»

 • byrådet

Raymond Johansen kaller fortsatt Oslopakke 3 for en revolusjonerende gavepakke til Oslo - selv om Groruddalens prosjekter er skjøvet fram i tid. Han understreker spesielt at E6-lokkets kamp ikke er over.

Påvist asbest

Påvist asbest

Bydel Stovner har gitt pålegg til tomteeier om å sikre de forfalne byggene i Karihaugveien 22. Noen har tatt seg inn i byggene som man nå med sikkerhet ved inneholder asbest.

Ønsker innspill til innhold

Ny Groruddals-satsing skal planlegges

Ønsker innspill til innhold

 • Groruddals-satsingen

En ny Groruddals-satsing er på trappene og skal fylles med innhold. Alna-politiker Grete Horntvedt (H) og stortingsrepresentant Mudassar Kapur (H) oppfordrer groruddøler og lokalpolitikere til å komme med innspill.

 
Status fra Statens vegvesen

Status fra Statens vegvesen

 • statens vegvesen

Statens vegvesen sitter med flere av veiprosjektene i Groruddalen. I revidert Oslopakke 3 er ikke Fossum- eller Bredtvetdiagonalen nevnt. Men arbeidet fortsetter som før - og valg av trasé kan komme i 2017.

Overrasket med bydelspris

Alna bydelsutvalgsmøte:

Overrasket med bydelspris

 • Alna BU

Anne Grete Orlien trodde hun bare skulle snakke om sitt arbeid med pallekarmer i bydelsutvalgsmøte forrige uke. Den gang ei...

Positiv til tross for kutt

Henger områdeløft på Haugerud og Trosterud i en tynn tråd?

Positiv til tross for kutt

 • områdeløft

Monique Nyberget Hiller (Ap) leder styringsgruppen for områdeløft Haugerud og Trosterud. Hun er håpefull til satsing tross for kutt i Groruddals-satsingsmidler fra både stat og kommune.

 
Kriminalrapport om <BR>Bjerke-ungdom

Bjerke bydelsutvalg:

Kriminalrapport om
Bjerke-ungdom

 • Bjerke BU

Stasjonssjef John Roger Lund på Stovner politistasjon troppet opp med SaLTo-koordinator May-Britt Gunnaleite i bydelsutvalgsmøte for å informere bydelspolitikerne om Bjerke-ungdommen.

Dalens representant

Yrkes-NM i Bergen:

Dalens representant

 • NM

Endre Marx Westergren (18) skal sammen med sin makker representere Oslo kommune under Yrkes-NM. I tillegg er han Groruddalens utsending.

- Få saker <BR>og lite endring

Byrådet – etter ett år:

- Få saker
og lite endring

 • Byrådet – etter ett år:

Frp og Venstre mener byrådet har fått til for lite endringer med tanke på hvor lenge de har forberedt seg på å sitte med makta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!