Tommy Lund fortsetter

Tommy Lund fortsetter

 

Hasle/Løren gikk på en skikkelig flause i serieavslutningen, men dagen derpå kom gladnyheten: Tommy Lund fortsetter som trener også neste sesong.

Skrevet av:

Styreleder i klubben, Øyvind Smedsrød, forteller at Lund er sterkt ønsket også neste sesong. Mandag bekreftet begge parter at samarbeidet forlenges i minimum et år til. Foreløpig er ingen formell kontrakt underskrevet.

-  Vi skal møtes denne uka og diskutere rammene for neste sesong. Da tenker jeg både på målsetning og hvilket apparat Tommy skal ha med seg, sier Smedsrød, som ikke legger skjul på at han er fornøyd med at Lund forlenger kontrakten sin.

-  Han har hele tiden vært ønsket av styret, og vi er glade for at han er med videre. Dessuten er det en fordel at han kan begynne å tenke mot neste sesong allerede nå, sier lederen.

Fin gjeng

Smedsrød berømmer Jim Marthinsen - manager og tidligere trener, og Tommy Lund for måten A-laget til Hasle/Løren har utviklet seg de senere årene.

- Det er tydelig at guttene har det gøy, og at de trives med å spille ishockey for Hasle/Løren. Det sportslige har vært noe ujevnt, men en tredjeplass er mer enn godkjent, understreker han. Tommy Lund har klarert kontraktforlengelsen med fruen hjemme, og dermed er han klar for å ta fatt på en ny sesong.

-  Jeg synes det har vært kjempegøy, og for å være ærlig har jeg ikke savnet keeperrollen én eneste gang. Men samtidig må forholdene ligge til rette, for det tar mye tid å trene et lag i 1. divisjon, sier han.

Elendig kamp 

Tredjeplassen var sikret før helgens serieavslutning hjemme mot Sparta Sarpsborg 2. Og godt var det. Hasle/Løren leverte noe så sjeldent som en direkte dårlig ishockeykamp.

-  Utrolig dårlig. Jeg får ikke sagt mer enn det. Vi leder 3-0 og faller sammen mot et rekruttlag, sier en oppgitt Tommy Lund.

Marius Andersen, Stian Granli og Gustav Sjøgren sørget for en 3-0-ledelse etter første periode. Denne ble snudd til 3-3 i løpet av tre forferdelige Hasle/Løren-minutter. Jonas Nygård sørget for at vertene ledet 4-3 etter to perioder. I tredje periode snudde østfoldingene kampen igjen, og vant fullt fortjent 5-4 i Lørenhallen.

Helt utladet

For noen uker sider gikk kvalik-toget da Hasle/Løren tapte mot Tønsberg. Tommy Lund tror laget resignerte allerede da.

-  På slutten har det handlet om å bruke flest mulig spillere, men jeg tror vi fikk en skikkelig utladning etter kampen mot Tønsberg.

Lund oppsummerer sesongen som god, selv om han gjerne skulle sluppet alle skadene.

-  Vi har slitt med stor rotasjon i spillergruppa og mange skader. Hadde det ikke vært for det, ville vi kjempet om opprykk, tror han.

-  Hva var sesongens høydepunkt?

-  6-2-seieren mot Comet i Lørenhallen var artig, avslutter Lund.

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Hasle/Løren - Sparta Sarpsborg 2 4-5 (3-0, 1-3, 0-2)

Lørenhallen

Tilskuere: ca. 50

Dommer: Roy Stian Hansen

Mål for H/L: Stian Granli, Marius Andersen, Gustav Sjøgren og Jonas Nygård.

Utvisninger:

HL 3x2 min.,

SA 3x2 min.,

Skudd: 32-27

 

 

 

Ligaens dårligste førstelag

Furuset gikk på sitt tap nummer 23 denne sesongen i serieavslutningen mot Vålerenga 2. «Ulva» er dermedm 1. divisjons dårligste førstelag.

 

Kenneth Fossheim

 

11 seire, 23 tap og 22 poeng ble fasit for laget til Jarle Engen og Mats Selbekk denne sesongen. Ambisjonen var å havne blant de ti beste, men Furuset endte som nummer 13 av totalt 18 lag. Assistenttrener Jarle Engen mener det er godkjent.

-  Det er dårligere enn hva vi ønsket å levere, men vi tapte kamper vi burde vunnet og omvendt. Jeg synes plasseringen reflekterer stallen vi har hatt denne sesongen. Ut i fra mannskapet vi har disponert, er det helt greit, sier han.

 

Tap mot VIF

Lørdag ble sesongen avsluttet borte mot Vålerenga 2. Etter to perioder på Jordal lå Furuset under 2-5, men Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson sørget for å hente inn forspranget til Vålerenga. Tidligere Hasle/Løren-spiller Bendik Mustad ga Vålerenga ledelse 6-5 før Markus Nygård satte punktum med sin 7-5-scoring.

-  Kampen var på det jevne. Vi ryker på grunn av noen personlige feil, og det er kjedelig å tape når vi var i støtet, sier Engen.

 

Jakter trener

Dette var siste gang Engen og Mats Selbekk ledet Furuset i en match. Sistnevnte snører på seg skøytene neste sesong, mens Engen slutter som trener.

-  Det var litt vemodig, men jeg kommer til å følge laget. Furuset går en veldig spennende tid i møte, sier Engen.

- Hva bør Furuset gjøre for å ta et steg videre neste år?

-  Det viktigste blir å starte med sommertreningen ved påsketider slik at gutta stiller forberedt når sesongen begynner, understreker han.

Hvem som trener Furuset neste år er ikke avklart ennå.

 

Ishockey, 1. divisjon, herrer:

Vålerenga 2 - Furuset 7-5 (3-1, 2-1, 2-3)

Jordal Amfi

Tilskuere: 60

Dommer: Lars Olav Gaden

Mål for FIF: Anton Carlsson (2), Alexander Reinhardtsen, Henrik Heen og Alex Eriksson.

Utvisninger:

VIF 6x2 min.,

FIF 7x2 min.,

Skudd: 29-35

 

 

Siste nytt i Nyheter

Molly (6) lærte opp kronprinsen

Molly (6) lærte opp kronprinsen

 • Teglverket skole

Kronprins Haakon tok turen til Teglverket skole for å lære hvordan de jobber med læringsteknologi i skolehverdagen. På Teglverket har alle elever en ipad – og Molly fikk lære bort til selveste kronprinsen.

– Skaper usikkerhet <BR>og svekker tilliten

Reagerer på barnehage-stopp

– Skaper usikkerhet
og svekker tilliten

 • Espira

Private Barnehagers Landsforbund (PBL) mener saken om at byrådet stopper en Espira fra å bygge en privat barnehage på Økern skaper stor usikkerhet og svekker tillitsforholdet til kommunen.

Vil at bydelen setter<BR> inn kulestøtet

Vil at bydelen setter
inn kulestøtet

 • Bydel Alna

Bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap) og leder av oppvekst- og kulturkomiteen Ivar Morken (Ap) ber folk som ønsker å søke om frivillighetsmidler komme på informasjonsmøte i neste uke. De håper på stor oppslutning fra hele bydelen.

 
Ber Groruddalen<BR> mobilisere til kamp

Ber Groruddalen
mobilisere til kamp

 • Eierseksjonsloven

Jan Bøhler (Ap) skal lede arbeidet med eierseksjonsloven på Stortinget og ber folk samle seg for å kjempe mot bolighaiene. Han mener regjeringen skuffer med sine argumenter og går mot sine egne i bystyret.

Foreslår å senke <BR>farten på Stovner

Foreslår å senke
farten på Stovner

 • stovner

Forslag fra Bymiljøetaten om tiltak til nye fartssoner i Bydel Stovner er nå sendt ut på høring. Farten skal senkes og flere fartshumper foreslås etablert. I tillegg kan det komme fortau på bussholdeplasser på Høybråten.

– Deler prisen med<BR> alle på sykehjemmet

– Deler prisen med
alle på sykehjemmet

 • Hverdagshelten 2016

Sykehjemsprest Ellen Kolb-Schiager er kåret til «Groruddalens hverdagshelt 2016». Hun deler prisen med frivillige og ansatte på sykehjemmet.

 
En logo for fremtiden

En logo for fremtiden

 • Bjerke vgs

Lars-André Barth fra medielinja på Bjerke videregående skole vant logokonkurransen til idrettsprosjektet «Den rosa sko» – et Bjerke-prosjekt for å rekruttere flere jenter til idrett i Groruddalen.

Innførte dieselforbud for <BR>ikke å bryte loven

Bør forsere tiltak for å unngå forbud i fremtiden:

Innførte dieselforbud for
ikke å bryte loven

 • Dieselforbud

Overingeniør på luftkvalitet Susanne Lützenkirchen i Bymiljøetaten forteller at det er første gang Oslo har innført dieselforbud på grunn av dårlig luftkvalitet. Hun mener forsering av Euro VI-standard for lastebiler vil forhindre forbud i fremtiden.

SV-Valen til Furuset

SV-Valen til Furuset

 • Alna SV

I kveld kommer SVs nestleder Snorre Valen til Deichmanske bibliotek på Furuset for å snakke om fordelingspolitikk.

 
Hjelper elever «over kneika»

Hjelper elever «over kneika»

 • Skolepolitikk

Rommen skole fikk fem nye utviklingslærere dette skoleåret. Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) er glad for at elever som må tette noen hull kan få hjelpen de trenger.

Skaper brobyggere

Skaper brobyggere

FlexID er et nytt prosjekt i Bydel Grorud, der flerkulturell ungdom hjelpes til å finne sin identitet i møte med skole, familie og jobb, og tilslutt står igjen som «brobyggere» mellom kulturene.

Utvider med sushi og bakeri

Grorud tar sats i 2017

Utvider med sushi og bakeri

 • Grorud senter

Grorud senter skal pusses opp innvendig fram til påske. Da skal de friste med sushi, bakeri og kjøkkenbutikk. Ellers i Groruddalen har sentrene stort sett opplevd økning i omsetning i 2016.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!