Tommy tar over Hasle/Løren

Tommy tar over Hasle/Løren

 

  Den tidligere Vålerenga-profilen Tommy Lund tar over som hovedtrener i Hasle/Løren ishockey. - Jeg gleder meg veldig til å sette i gang, sier Lund...

 

Den tidligere Vålerenga-profilen Tommy Lund tar over som hovedtrener i Hasle/Løren ishockey.

- Jeg gleder meg veldig til å sette i gang, sier Lund som for to sesonger selv spilte i klubben.

 

Ansettelsen betyr også at han legger opp som ishockeyspiller.

 

På bilde er han sammen pappa Kai-Arild Lund som er trener for Hasle/Lørens fotballherrer. Til høyre er tidligere trener Jim Marthinsen som nå blir manager for hockeylaget.

 

Les mer om Tommy Lunds planer i onsdagens utgave av Akers Avis Groruddalen.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.