Tradisjonsrik frokost 1. mai

Tradisjonsrik frokost 1. mai

FROKOST: Kari Elisabeth Kaski og Bjarne Kristoffersen gleder seg til Bjerke SVs tradisjonsrike frokost 1. mai på Årvoll gård.

Bjerke SV inviterer nok en gang til frokost på arbeidernes dag førstkommende mandag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2017 kl 10:15

Dit kommer også SVs førstekandidat til stortingsvalget i Oslo, Kari Elisabeth Kaski.

- Dette gleder vi oss til hver år, her kan partikamerater og andre møtes til frokost med både politisk og kulturelt påfyll, forteller leder av Bjerke SV, Bjarne Kristoffersen.

Tradisjonen tro holdes frokosten i våningshuset på Årvoll gård tidlig på morgenen.

- For Bjerke SV er dette en viktig tradisjon, man kan liksom ikke feire 1. mai uten frokosten. Med årene er det stadig flere som tar med seg ungene, det synes vi er ekstra hyggelig, sier han.

Snakker om valget

Det er ikke et helt vanlig år heller. Det er stortingsvalg til høsten, og Kaski skal snakke om SVs planer for fremtiden.

- I år er det jo også stortingsvalg, derfor er vi glade for at SVs førstekandidat til stortingsvalget i Oslo, Kari Elisabeth Kaski, kommer for å si noen ord for dagen, sier Kristoffersen.

- Samtidig som første mai er en festdag for oss, så er det også en alvorlig dag. Mange flere unger vokser opp i fattige familier, de som trenger fellesskapet får stadige kutt. Samtidig øser regjeringen ut store penger til den rikeste eliten i landet. Dette skal vi sette en stopper for etter valget.

Siste nytt i Nyheter

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

 
Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.

Syv nye skoler får gratis kjernetid

Flere elever på 1. trinn i Bjerke bydel får nå tilbud om gratis kjernetid i aktivitetsskolen (AKS). Byrådet forlenger nå tilbudet til å gjelde syv nye skoler i Groruddalen, som gjør at alle bydelene har fått tilbudet.