ANNONSE

Tradisjonsrik frokost 1. mai

Tradisjonsrik frokost 1. mai

FROKOST: Kari Elisabeth Kaski og Bjarne Kristoffersen gleder seg til Bjerke SVs tradisjonsrike frokost 1. mai på Årvoll gård.

Bjerke SV inviterer nok en gang til frokost på arbeidernes dag førstkommende mandag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.04.2017 kl 10:15

Dit kommer også SVs førstekandidat til stortingsvalget i Oslo, Kari Elisabeth Kaski.

- Dette gleder vi oss til hver år, her kan partikamerater og andre møtes til frokost med både politisk og kulturelt påfyll, forteller leder av Bjerke SV, Bjarne Kristoffersen.

Tradisjonen tro holdes frokosten i våningshuset på Årvoll gård tidlig på morgenen.

- For Bjerke SV er dette en viktig tradisjon, man kan liksom ikke feire 1. mai uten frokosten. Med årene er det stadig flere som tar med seg ungene, det synes vi er ekstra hyggelig, sier han.

Snakker om valget

Det er ikke et helt vanlig år heller. Det er stortingsvalg til høsten, og Kaski skal snakke om SVs planer for fremtiden.

- I år er det jo også stortingsvalg, derfor er vi glade for at SVs førstekandidat til stortingsvalget i Oslo, Kari Elisabeth Kaski, kommer for å si noen ord for dagen, sier Kristoffersen.

- Samtidig som første mai er en festdag for oss, så er det også en alvorlig dag. Mange flere unger vokser opp i fattige familier, de som trenger fellesskapet får stadige kutt. Samtidig øser regjeringen ut store penger til den rikeste eliten i landet. Dette skal vi sette en stopper for etter valget.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE