ANNONSE

Trafikkuhell stengte E6

Trafikkuhell stengte E6

 

Ved nitiden i dag morges ble E6 stengt i høyre felt ved Karihaugen på grunn av et trafikkuhell.

Tekst:

Publisert:

Veien ble stengt i morgenrushet i dag etter at et trafikkuhell som involverte en trailer og to personbiler skapte kø. Politi og ambulanse kom raskt til stedet, og det var etter det Akers Avis Groruddalen forstår ingen skadede etter uhellet. Veien ble åpnet igjen etter en halvtime.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE