Trafikkulykke på Grorud

Trafikkulykke på Grorud

 

I 12-tiden fikk politiet inn en melding om at to jenter var påkjørt ved Grorud Nærsenter. Skadeomfanget er foreløpig uvisst hos begge jentene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.10.2014 kl 14:06

– Vi fikk inn en melding fra en bussjåfør om at én jente skulle være påkjørt, men det viste seg å være to. Den ene av de to skulle angivelig være bevisstløs, men begge to var bevisste da helsepersonell ankom stedet, forteller operasjonsleder i politiet, Tor Jøkling.

Politiet jobber på stedet med å innsamle informasjon om hva som har skjedd.

– Foreløpig har vi tatt beslag i førerkort, det er naturlig i en slik sak. Nå snakker vi med vitner før vi oppretter en sak, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.