Trafikkulykke på Grorud

Trafikkulykke på Grorud

 

I 12-tiden fikk politiet inn en melding om at to jenter var påkjørt ved Grorud Nærsenter. Skadeomfanget er foreløpig uvisst hos begge jentene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.10.2014 kl 14:06

– Vi fikk inn en melding fra en bussjåfør om at én jente skulle være påkjørt, men det viste seg å være to. Den ene av de to skulle angivelig være bevisstløs, men begge to var bevisste da helsepersonell ankom stedet, forteller operasjonsleder i politiet, Tor Jøkling.

Politiet jobber på stedet med å innsamle informasjon om hva som har skjedd.

– Foreløpig har vi tatt beslag i førerkort, det er naturlig i en slik sak. Nå snakker vi med vitner før vi oppretter en sak, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.