ANNONSE

Trafikkulykke på Grorud

Trafikkulykke på Grorud

 

I 12-tiden fikk politiet inn en melding om at to jenter var påkjørt ved Grorud Nærsenter. Skadeomfanget er foreløpig uvisst hos begge jentene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.10.2014 kl 14:06

– Vi fikk inn en melding fra en bussjåfør om at én jente skulle være påkjørt, men det viste seg å være to. Den ene av de to skulle angivelig være bevisstløs, men begge to var bevisste da helsepersonell ankom stedet, forteller operasjonsleder i politiet, Tor Jøkling.

Politiet jobber på stedet med å innsamle informasjon om hva som har skjedd.

– Foreløpig har vi tatt beslag i førerkort, det er naturlig i en slik sak. Nå snakker vi med vitner før vi oppretter en sak, sier operasjonslederen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE