Trafikkulykke på Kalbakken

Trafikkulykke på Kalbakken

TRAFIKKULYKKE: Her fra ulykkesstedet i krysset Stålfjæra/Bedriftsveien. (Leserfoto).

En person er fraktet med ambulanse til sykehus, mens føreren av den andre bilen er kjørt til legevakta. Politiet skriver på sin Twitter-konto at en av bilistene ikke har overholdt vikeplikten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2015 kl 11:09

Fredag morgen rykket nødeatene ut til krysset Stålfjæra/Bedriftsveien etter melding om en trafikkulykke. Politiet skriver at de ikke vet om personen som er kjørt til sykehus er alvorlig skadet. Politiet bekrefter at det var to biler involvert i ulykken, en varebil og en personbil.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.