ANNONSE

Trafikkulykke på Kalbakken

Trafikkulykke på Kalbakken

TRAFIKKULYKKE: Her fra ulykkesstedet i krysset Stålfjæra/Bedriftsveien. (Leserfoto).

En person er fraktet med ambulanse til sykehus, mens føreren av den andre bilen er kjørt til legevakta. Politiet skriver på sin Twitter-konto at en av bilistene ikke har overholdt vikeplikten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2015 kl 11:09

Fredag morgen rykket nødeatene ut til krysset Stålfjæra/Bedriftsveien etter melding om en trafikkulykke. Politiet skriver at de ikke vet om personen som er kjørt til sykehus er alvorlig skadet. Politiet bekrefter at det var to biler involvert i ulykken, en varebil og en personbil.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE