Trafikkulykke på Kalbakken

Trafikkulykke på Kalbakken

TRAFIKKULYKKE: Her fra ulykkesstedet i krysset Stålfjæra/Bedriftsveien. (Leserfoto).

En person er fraktet med ambulanse til sykehus, mens føreren av den andre bilen er kjørt til legevakta. Politiet skriver på sin Twitter-konto at en av bilistene ikke har overholdt vikeplikten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2015 kl 11:09

Fredag morgen rykket nødeatene ut til krysset Stålfjæra/Bedriftsveien etter melding om en trafikkulykke. Politiet skriver at de ikke vet om personen som er kjørt til sykehus er alvorlig skadet. Politiet bekrefter at det var to biler involvert i ulykken, en varebil og en personbil.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.