ANNONSE

Trafikkulykke på Rommen

 

Nødetatene rykket ut til en ulykke på Trondheimsveien ved Rommen lørdag ettermiddag. Veibanen er nå ryddet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.03.2015 kl 13:39

To biler var involvert i bilulykken langs RV4 i Rommen-området. Det melder Oslo politidistrikt.

 Det er ikke meldt om personulykker, fastslår politiets operasjonssentral.

Ulykken fant sted nærmere klokka 12.30. I løpet av en times tid hadde nødetater vært på stedet og veibanen hadde blitt ryddet.

Bergingsbil måtte til for å fjerne begge bilene.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE