ANNONSE

Trailerulykke ved Linderud senter

Trailerulykke ved Linderud senter

 

En trailer lastet med tomflasker fra Ringnes kjørte inn i autovernet på Trondheimsveien på Linderud mandag morgen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 05.20 og kan ikke si noe om årsaken til ulykken nåværende tidspunkt.

- Vi kan ikke si noe om årsaken til ulykken ennå, men bilen hadde en diesellekkasje og det var mye jord i veibanen, forteller operasjonsleder Andre Kråkenes.

Kråkenes kan ikke si noe om hvor skadet autovernet ble i sammenstøtet nåværende tidspunkt, men trailerens innhold er inntakt.

Siste nytt i Nyheter

Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

ANNONSE
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

 
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
ANNONSE