Travel brann-påske

Travel brann-påske

 

Alarmen på Grorud brannstasjon har gått varm i påsken.

Tekst:

Publisert:

@font-face {

font-family: "Times New Roman";

}@font-face {

font-family: "Cambria";

}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Cambria; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

Stasjonssjef Kjetil Bratlie forteller at det har vært mellom seks og syv uttrykninger i døgnet, noe som er svært høyt.

- Det har vært travelt. Vi har hatt gressbrann, markbrann, men også en skogbrann på Smedstua ved Rommenfeltet, forteller Bratlie.

I noen av tilfellene mistenker brannvesenet at ungdommer har tent på, mens glasskår og sneiper får skylden i andre tilfeller. Ingen av brannene har spredd seg til boliger, og derfor er det ikke meldt om personskader.

Det har vært meldt om én leilighetsbrann. Den fant sted på Sletteløkka første påskedag, men brannvesenet var tidlig på stedet og brannen rakk aldri å utarte før den ble slukket.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.